AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 MAX PAYNE

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
cenk İletim - 03/02/2004 : 21:33:37
M.ERMAN önceden verdiğin cevaplar olumsuz. bölümü hatalı anlatmışım sana anlaşılan çünkü anlattıın şeyler yok. açtım bölümün adına baktım...
part 3: waking up from the american dream
chapter 4: Dearest off all my friends
kafasında kocaman palyaço başlığı takılmış bir adamla beraberim daha dorusu onu koruyorum bissürü adam öldürdüm ama bölümü atlayacak hareket nedir bulamadım. öldürcek biride kalmadı? yardım edersen sevinirim...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
JAZZ İletim - 06/02/2004 : 10:52:21
o koca kafanın adı vinnie .ona bakarken ''e''tusuna basmayı dene o zaman max adamla konuşur.belki yolu ozaman gösterir.
Rappier İletim - 05/02/2004 : 12:52:09
Senin sorunun hakkında yapabileceğim fazlaca birşey yok gibi. Ben aynı bölümde kocakafa ile konuştuktan sonra odaya saldıranları halledince kocakafa bir yerden başka bir yöne hareket etmişti ve oradada yaptığım tek şey gelenleri temizlemekti. Öncesinde extra birşey yaptımmı onuda hatırlamıyorum çünkü oyun biteli baya bir süre geçti. Bu koşullar altında sanırım sana yardımcı olamayacağım kusura bakma...
cenk İletim - 05/02/2004 : 00:27:37
hayır ilk kattayım küçücük bir odada adam duruyor aslında . BEn itekliye itekliye gezdiriyorum içerde işe yaramadı.
Rappier İletim - 04/02/2004 : 17:03:02
2. kata çıkmayı başrdınmı yoksa hala depo gibi bir yerdemisin ??
cenk İletim - 04/02/2004 : 16:35:43
o adam iki kapılı bir odanın için öle duruyor. herkezi öldürdüm. adamda bir hareket yok adam bana bakıyor ben adama?

0.03 Snitz Forums 2000