|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
muppetkukla |
İletim - 23/01/2004 : 18:30:24 Selam! Bu oyunun ne yazıkki kopyasını oynuyorum , yada oynamaya çalışıyorum. Çünkü oyunu oynamaya başladığımda tüm sesler gidiyor ve oyunu sessiz oynamak zorunda kalıyorum.Bu sorunu bir türlü halledemedim.Ayrıca part1 chapter 4 de takılıp kaldım. Sessizde oynayınca ne yapacağımı bilemiyorum.Karşı apartmana gidip suikast tüfeğini alıyorum ve ilerliyorum bir yerden sonra ilerleyecek yer kalmıyor yada ben bulamıyorum. Bana bu yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler. |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
muppetkukla |
İletim - 26/01/2004 : 17:38:38 Özür dilerim. Haklısınız. Peki takıldığım yer konusunda yardım edecek birileri varsa bekjliyorum teşekkürler. |
thakki1 |
İletim - 24/01/2004 : 01:42:06 muppet hocam kopya ile ilgili soru sormak ve yanıtlamak forum kurallarına aykırı, sorunun bir kısmı takıldığın yerle olduğu için kilitlemiyorum, biraz daha dikkatli ol bu konudaki hassasiyeti biliyorsun |
ne-o |
İletim - 24/01/2004 : 01:24:49 Suikast tüfeğini aldıığın yerde bi de fotoğraf makinesi gibi bişi olcak. Onla kendi evine flan bakiyodun galiba... Yoksa yannış mı hatırlıyom?!.. |
|
|
|