|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Emriko |
İletim - 23/06/2005 : 17:41:56 ARKADAŞLAR BEN HALF LİFE 2Yİ DÜZGÜN Bİ ŞEKİLDE KURDUM(YALNIZ DOSYALAR RAR FORMATINDAYDI BU NORMALMİDİR) FAKAT OYUNU HİÇ TAKILMADAN OYNAMASINA RAĞMEN BELİRLİ YERLERDE BENİ 0YUNDAN ATIYO BİLGİSAYAR KENDİ KENDİNE RESTART ATIYO AYRICA OYUNDA BELLİ ARALIKLARLA NODE GRAPH OUT OF DATE DİYE Bİ MESAJ GÖRÜNÜYO EKRANDA. DELİRİCEM YA Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM BUNUN NEDEN OLDUĞUNU Bİ FİKRİOLNA VARSA YARDIMINI BEKLİYORUM İYİ OYUNLAR... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| buraksadikbasar |
İletim - 08/07/2005 : 18:33:13 abi 4. cd de sorun var o zaman ;) |
| ramco17 |
İletim - 29/06/2005 : 22:32:36 yeni oyun aldım ama yüklerken cd 4 te hata veriyor yükleme tamalanamadı diye uyarı geliyor ama oyun açılıyor... |
| Generalll |
İletim - 29/06/2005 : 21:37:09 Sorun oyunda yeni bir oyun alın(Mümkünse kopya olmasın) |
| ramco17 |
İletim - 29/06/2005 : 20:47:14 arkadaş aynı sorunu yaşıyoruz galiba bende de enter the matrix oyununda aynen böyle oluyor epeyce bir aşama kaydettim sorunsuz bir şekilde ama yeni bir bölüme geldim ve adımımı atar atmaz pc kendiliğinden resetleniyor bu sorunun ne olduğunu bende çooook merak ediyorum bu sorun ile ilgili bilen bir arkadaşın yardımını bekliyoruzz.. |
| Emriko |
İletim - 29/06/2005 : 17:49:40 ramim 512 mb bu da oyun için yeterli sanırım zaten sorunun bilgisayarımla ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü reset atma olayı oyunun hep aynı yerinde oluyo ve sadece bu oyunda oluyo ısınma sorunu olsa diğer oyunlardada aynı sorunu vermesi lazım zaten dediğim gibi örneğin bi merdivenin 4.basamağındayken reset atıyo tekrar giriyorum oyuna yine aynı merdivenin 4.basamağında reset yiyorum yani ne bi basamak önce oluyo bu olay nede bi basamak sonra hep aynı yerde hatta şöyle bişey oldu o merdivene geldiğimde orayı zıplayarak geçmeye çalıştım geçti yani 4.basamağa geldiğimde zıpladım o sıra bilgisayar takılır gibi oldu ama atladı orayı daha sonra başka bi yerde aynı sorunla karşılaştım maalesef yine reset attı ve yine oyuna girdiğimde yine aynı yerde aynı reset atma işlemi gerçekleşti yani oyunun belli noktalarında reset atıyo anlicağınız arkadaşlar. çok saçma bi sorun ama böyle:) |
|
|
|