|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
gontruefly |
İletim - 05/08/2005 : 20:00:04 mafia you lucky bastard olan bölüm ağabeyler bi yardım edin bu tren vagonlarının olduğu bölümü geçemedik bir yardımcı olun |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Mr.Burns |
İletim - 22/08/2005 : 15:12:31 alıntı: ozzzy tarafından yazılan:
Dikkat et senin kafaya çakmasınlar.. Kolay mı diyorsun yani? Tek seferde geçtim dersin sen şimdi.
Valla bikaç kez denedim olmadı ama sonra yaptım ve tek Sam kaldı.onu da öldürmek bayağı zor özellikle uzun mesafeden Thompson ile yaparken; onu da 3-4 defadan sonra gittim adama çaktım baya sonra da yanına gittim bir Intro girdi ve oyun bitti :) Tabii ben hapishane ve emeklilik Introsunu saymıyorum :) Ee artık ne olmuş ne bitmiş ben söylemeyeyim :) Oynayın görün :) |
ozzzy |
İletim - 22/08/2005 : 14:20:35 Dikkat et senin kafaya çakmasınlar.. Kolay mı diyorsun yani? Tek seferde geçtim dersin sen şimdi. |
Mr.Burns |
İletim - 19/08/2005 : 16:46:57 alıntı: ozzzy tarafından yazılan:
Son bölümde görürüm ben seni..
Son bölümde ne varki :) önüne gelen adamın kafaya çakıyosun :) ... |
ozzzy |
İletim - 17/08/2005 : 13:57:53 Son bölümde görürüm ben seni..
|
Mr.Burns |
İletim - 05/08/2005 : 21:18:53 alıntı: Geppettous tarafından yazılan:
Taktiğim şuydu,içeri girince kamyon ile hiç durmadan en soldan en son yere git orda gelenleri temizle hemen kulubenin sonunda pencerede tüfeği olan biri var onu haklarsan tüfekle vinçdeki adamları temizleyebilirsin.Böyle veya başka taktikle etrafı temizleyince rayların en sonunda(limanın en sonu)iki tane fuel-oil tankı var.Öndekinin yanına git tekerleklerin yanına gidince aksiyona bas böylece takozu çekmiş olacaksın ve tank ileride kilitli olan hangar kapısına çarpacak.Burda dikkat edeceğin rayları değiştiren makaslar var tankı kapıya gidecek şekilde makası değiştir.Tank kapıya çarpınca yaklaş demo ve içeri hemen girme geri çekil gelenleri hakla sonra gir:)
Merak metme biz o işi hallettik(övünmek gibi olmasın)MSN den yapılan bi chatle bölümü geçtirttim. |
|
|
|