AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Mafia & Godfather
 mafia ile ilgili

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
x-tol İletim - 10/12/2005 : 03:20:54
merhaba
arkadaşlar uzun bir süre önce mafia oyununu almıştım ilk bölümü çok sıkıcı gelmişti geçememiştim öyle duruyordu.geçen forumlara bakarken oyunun güzel olduğu ile ilgili yazılar okudum.oyunu tekrar yükleyip çalıştırdım.şimdi prolodue den sonraki taksicilik görevlerindeyim s,ze bazı sorularım olacak
1-butaksicilik görevleri nekadar sürüyor birde oyun gerçek zamanlı ilerliyor.5 sefer müştr yerine götürdüm hala devam ediyor.arabadan aşağı indiğimde ise 5 10 sn içindekaybettiniz yazısı geliyor bu sorum bu görevler geçicimi yoksa gta daki gibi istediğin kadar devammı ediyorsun ama aşağı inilmiyor arabadan
2-hilelerini nasıl giriyoruz.shift ile denden tuşuna bastığımızda hileler aktif oluyormuş ama hiçbir değişiklik olmuyor
3-oyunun save si yokmu sade oyunda bölüm geçtikten sonraa kendisi kaydediyor.
cevaplarınızı merakla nmekliyorum
hoşçakalın.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ozzzy İletim - 20/03/2006 : 17:46:37
Bu oyunun tam çözümünü bu sitedeki ÇÖZÜMLER bölümünde bulabirsin.
erdems53 İletim - 17/03/2006 : 21:25:22
ya arkadaşlar ben bu mafıanın kill sergio marelio bolumunde kaldım butun adamları oldurdum ama şimdi napıcam
Geppettous İletim - 13/01/2006 : 00:55:32
Oda binanın sol tarafında(bahçeden bakınca sağ üst kat en dip oda) pencereden otaparkın görüldüğü yer.Yanına aldığın adam kasa hırsızı.Başladın bahçede eğilerek hızla binanın sol tarafında ortasında küçük bir kapı var oraya git adamda yanında olsun(birkaç denemede adamlar görmeden gidebilirsin)kapıyı açmasını söyle.İçeri girince en üst kata çık sağ taraftan kapıları açarak tam zıt diğer tarafa ulaşacaksın,giderken adamın karısı gözlerinde salata var seni görmeyecek:).Kasaya ulaşınca adam açacak tam o sırada patron geliyor eğer uygun zamanlama yaparsan adamın geldiği beyaz .. arabayı çalarak hızla kaçabilirsin.Dediğim gibi okuduğun çözümü esas kabul ederek değişik yollardan bölümledri bitirebilirsin.
x-tol İletim - 12/01/2006 : 20:17:34
olmuyor burada çakılı kaldım.
x-tol İletim - 10/01/2006 : 11:46:11
arkadaşlar şimdide 11.bölümde (visitig rich people)bölümünde takıldım.20 sefer oynadım doğru oda yok bütün odalara baktım.çözümünü biliyorum ama doğru odayı bulmamk lazım nerede olduğunu bir türlü bulamadım hangi katta olduğunu veya ne renk olduğunu belirtirseniz sevinirim.birde budüşmanlar tek sefer ateş ettiklerinde öldürüyorlar.onlarla çatışmaya girecekmiyim yada girmedenmi halledeceğim.yoksa doğru odayı bulduktan onramıçatışlma olacak.doğru oda olduğunu nadıl bileceğiz.bilgilendirirsenzi sevinirim.

0.03 Snitz Forums 2000