AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Asp ve php bilen birinde yardım.

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Erci-e@Hanzo İletim - 04/08/2005 : 00:18:49
Arkadaşlar bana web alanından asp ve php dalından anlayan bir lazım eğer böyle biri varsa msn adreasim kişi kartında yazılı beni bulsun şimdiden teşekkürler.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
omersinan İletim - 07/08/2005 : 17:57:48
Ben ana dilim gibi asp bilirim yardımcı olabilirim. Benim site var asp ile yaptım bakabilirsin. www.netomer.com

Şu sıralar tatildeyim dönüşte daha detaylı konuşabiliriz.
Erci-e@Hanzo İletim - 07/08/2005 : 17:35:25
Bize de zaten birisini arıyoruz ne kadar isterse vereceğpi zaten domain almakta paralı hele hele sınrsız almak çok pahalı bide zaten bir miktar parayı gözden çıkardık herhalde,bilmiyorum ,karamsarım,ööle olduğunu zannedeyiyorum işallah ööledir vs. gibi filan yani.
falamir İletim - 07/08/2005 : 14:06:50
Birilerine işlerinizi bedavaya ve sizin yerinize uğraşarak yaptırmanın yolu arkadaşlarınızdan geçer, onların da kabul edeceği ne kadar malumdur. Her kalkıştığınızı düşündüğünüz iş için yardım isterseniz bulamazsınız tabi.
dark_knight İletim - 07/08/2005 : 12:55:11
Web dilleri işi hem kolay değil hem de tanıdık olmadığı sürece bilen birinin bedava yardım edeceğini sanmıyorum çünkü sizin proje büyük. Bence biraz paraya kıyıp birine yaptırın.
Erci-e@Hanzo İletim - 07/08/2005 : 12:43:20
Wallaha işimiz çok zor koca oyunsitesinden bitane bile web alanından anlayan adamın olmaması biraz üzücü.

0.03 Snitz Forums 2000