AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 Sitelere bir haller oldu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
guraktan İletim - 20/02/2005 : 01:45:29
Daha önce girdiğim bazı sitelerde internet optimizer diye sayfa açılıyor, siteleri ele geçiriyorlar herhalde. Neler oluyor, sizde de böyle bir sorun var mı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
wolfsvadisi İletim - 13/06/2005 : 20:09:49
o makinadan kaynaklanıyor
Alex_De_Souza11 İletim - 26/04/2005 : 20:30:57
arkadaşlar bendede girmiyodu fskst 5 dakika bekleyip bidaha oluyordu.sonra diğer arkadaşlarla tartıştım ve sitelerin elden geçirildiği fikrine vardık. hakikatten 1 gün sonra açılıverdi.
Himanchig İletim - 25/03/2005 : 11:03:56
Microsoft anti-spyware de çok iyi, ben ilk başlarda Microsoft anti-spyware kullanıyordum sonra dedim belki bundan iyileri de çıkmıştır . Sildim Mic. anti-spyware'yi şimdi de AVG Edition kullanıyorum . Eskisi kadar iyi değil ama yine de idare eder !
major İletim - 25/03/2005 : 10:53:43
Ben de norton u tavsiye etmem...Kimse söylemedi benim bildiim çok iyi bir yol war ben pc yi bulaşık makinesinde bi güsel yıkıyom sonraa balkona asıyom ki kurusun kuruduktan sonra ne spy nede virüs mirüs kalmıyo(Hatta hiç bişi kalmıo)...Şaka bir yana ben PC Cilin i öneriyorum ama bütün yükseltmelerini yapmanız lazım dolayısı ile adsl e ihtiyacınız war yoksa çekilmiyo(Ben kendimden biliyorum ). Şu an sistemimde ad-aware ve spy bot war memnunum yaklaşık 1-2 aydır search yapmıodum daa demin yaptım 14 farklı çeşit spy buldu...Microsoft anti-spyware i daha yeni download ettim bu yüzden bu ne kadar iyidir bilmiyorum ama herkes en iyisi diyor...
Himanchig İletim - 24/03/2005 : 21:32:27
Abi hepsi çok iyi hele Adware Temizleyicin bayaa iyi ama şu antivirüsün bozmuş işi.Bence eskisi kadar etkili değil artık Norton Antivirüs'ler.Sen en iyisi AVG Edition al , benimkinden yani çok iyi güven bana !

0.03 Snitz Forums 2000