|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Rappier |
İletim - 01/02/2005 : 20:53:02 Teknoloji ile hayatımıza giren bu yeni kültür türüne alışamayanların olduğunu görmek üzücü. Bugün forumda gördüğüm manzara karşısında gerçekten üzüldüm. Adap ve terbiye bilmeyen insanların bu tip ortamlara diledikleri gibi girebiliyor olmaları çok yanlış. Yanlış anlaşılmasın terbiyem daha fazlasına müsaade etmediği için daha fazlasıyla hakaret etmiyorum. Ama bu forumdaki gereksiz bir sürü mesajı atan karakterin bu lafları haketmediği anlamına gelmez.
Şu sitede herkes özgürce mesaj atabiliyorsa bu yöneticilerin ve site sorumlularının iyi niyeti yüzündendir. Farklı düşünseler diğer pekçok sitede olduğu gibi atılan mesajları kontrol edip sadece uygun olanları yayınlayabilirlerdi. Eğer onlar böyle sansürcü bir düşünce içerisinde değillerse, bizlerinde onların olumlu düşüncelerini boşa çıkartmadan savgı ve sevgi içerisinde seviyeli mesajlar atmamız gerekmezmi?
Yinede hala beyin gelişimini tamamlayamamış garibanların olduğunu görmek üzücü :( |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CANPOLATALEMDAR |
İletim - 11/02/2005 : 23:49:45 Evet öyle.Adı üstünde magandalar ne yaparlarsa gerçekte,bu magandalarda onların sanal versiyonu desem yeridir. |
|KRONDOR| |
İletim - 11/02/2005 : 23:26:24 Güzel söz, beğendim :) |
CANPOLATALEMDAR |
İletim - 11/02/2005 : 21:20:24 HAyır bunlar internet magandaları.Silahları internet bunların |
CrAzY_IVAN |
İletim - 10/02/2005 : 23:39:22 Eheh bir de "monitör delikanlıları" var ki ben onlara çok gülüyorum . |
HASSOOO |
İletim - 10/02/2005 : 23:21:37 hep oluyor böyle 'idyotlar' hocam naparsın. bunlar da Internet 'kıro'ları. |
|
|
|