AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 ADSL İNTERNET HAKKINDA SORU?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
RİJİ banned by thakki1 İletim - 06/01/2005 : 09:03:48
selam arkadaşlar ben evime adsl internet almayı düşünüyorum ama bu interneti 2 kişi kullanacağız.arkadaşım da karşı binada bizim evden onun bilgisayarına ağ kablosu çekicez ve bu ağ kablosunun uzunlu 80 metre bu kablo internetin hızını yavaşlatırmı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
falamir İletim - 24/01/2005 : 13:43:38
Anlaşmanızın türüne göre değişir, öyle ben yaptım oldu demeyle olmuyo, sırf kendiniz için alırsanız, kendi numaranızdan konu komşuya dağıtamazsınız. Dağıtıp da "bakın oluyomuş" diyenlere bakmayın, sistemin eksikliğinden, türk telekomun gevşekliğinden kaynaklanan bir durum bu, adam gibi kontrol edilse adsl abonesi olan kadar olmayıp da kullanan bir o kadar adam çıkar karşılarına. O yüzden 444 0 375 ADSL teknik servis hattını arayıp istediğinizi öğrenebilirsiniz.
RİJİ banned by thakki1 İletim - 24/01/2005 : 10:09:01
ARKADAŞLAR
KAÇAKMI?
YASALMI?
BEN HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM YAAA BU KONUYU BİRAZ DAHA AÇALIM EN GÜNCEL BİLGİLERİNİZLE YANIT VERİN LÜTFEN
kolpa İletim - 23/01/2005 : 15:55:32
bend de adsl var 3 yıldır üç kişiye çektim alt komşuya ve yan binaya asla kaçağa girmiyomuş hepinize iyi searc ler!!!!!1
thakki1 İletim - 23/01/2005 : 01:00:32
ethernet kartı ve kablo yeterli olur birde butterfly türü ufak bir yazılım ile internetide paylaşabiliyorsun
canoOo İletim - 22/01/2005 : 11:24:14
bende arkadaşımla bilgisayarlara ağ kablosu çekmeyi düşünüyoruz adsl değil.Bunun yasal olp olmadığını sormayacağım bence yasalda değildir.
Bunu nasıl yapcaz yani nelere ihtiyacımız var.

0.04 Snitz Forums 2000