|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
baroTR |
İletim - 27/09/2006 : 11:35:08 ARKADASLAR resimloada girdim ama indiremedim yardım edebilecek biri varsa anlatabilirmisiniz ????? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kurt |
İletim - 23/10/2006 : 22:58:16 yappmaya adıne ve yalan söyleme
|
Avaris |
İletim - 19/10/2006 : 19:15:03 Yeni bir virüs türedi sanırım. İnsanın beynini kullanmasını engelleyen. Bulaşıcı cinsinden.
Hayır esas anlamadığım. İngilizce bilginiz az olabilir. Hiç bilmiyor da olabilirsiniz. Sorun değil. Ama niye bütün bunlara rağmen yalan-yanlış cümlelerle gösteriş yapacağım diye uğraşırsınız ki?
Bu arada. Bir yönetici geldi. Banlanmak istiyorsan yapması zor değil lakin sıkıldın ve çekip gitmek istiyorsan medeni insanlar gibi sağ üst köşedeki X simgesine bas da geride kalanlar seni adam sansınlar.
Edit: Foruma şöyle bir gözattım ve vazgeçtim. Banlandın (Tercümesi üyeliğin kilitlendi). Seni adam sanacak insanları başka yerde ararsın artık. Yardıma ihtiyacın olursa haber ver de bir yönetici gelsin ve o X simgesine nasıl basacağını göstersin. |
FaTaL_ErRoR |
İletim - 19/10/2006 : 18:16:34 [ARGO ÇABASI NEDENİYLE SİLİNDİ] |
мєятizм™ |
İletim - 19/10/2006 : 16:56:11 alıntı: FaTaL_ErRoR tarafından yazılan:
burnuma bi sazan kokusu geliyoda nerden geliyo acaba :P
(0-12 yaş)muhabbeti yapmaya devam et bakalım ne zaman bıkacan merak ediyorum..
|
baroTR |
İletim - 19/10/2006 : 16:55:12 bence üstündekini çıkar belki geçer yada bi banyo yap |
|
|
|