Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
mert_gs
İletim - 15/07/2006 : 21:51:05 sizce dünya nın en iyi sitesi nedir ???? yorumlar beklenir
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Tony_P@rker
İletim - 18/08/2006 : 01:55:39
alıntı:HasanTTR tarafından yazılan:
alıntı:Tony_P@rker tarafından yazılan:
Na yani en iyi site bir nazi sitesi mi?Ee yuh yani!!
ben öyle düşünüyorum saygı duymalısın...hem içine girip bir bakmadan konuşma derim.orda nazi yazıyor diye hemen kötüleme her konu var orada.dünyadaki durumlar hakkında ve hatta her ülkeden üyeleri var.amerikalı bile var 83 tane.
Se bi nazileri araştır sonra tartışalım...
raziel
İletim - 18/08/2006 : 01:44:01 Bence battle.net çok iyi. Tasarım ve içerik çok hoş. Mükemmel e yakın. Bi girip bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.Renklerin ,parçaların ve tablolamanın,tabii animasyonların profesyonelce kullanımı... Logoların siteye uyumu gerçekten ben bittim...
birde...:) bomba geliyor. Reklam Yasak! çok güzel :) kim yaptıysa...
İletim - 31/07/2006 : 11:15:53 Arkdaşlar bence en iyi site inşallah reklam olmaszz www.neararsann.com forumu sağolun
HasanTTR
İletim - 28/07/2006 : 14:52:55
alıntı:Tony_P@rker tarafından yazılan:
Na yani en iyi site bir nazi sitesi mi?Ee yuh yani!!
ben öyle düşünüyorum saygı duymalısın...hem içine girip bir bakmadan konuşma derim.orda nazi yazıyor diye hemen kötüleme her konu var orada.dünyadaki durumlar hakkında ve hatta her ülkeden üyeleri var.amerikalı bile var 83 tane.