|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
THE_FAMERA |
İletim - 16/06/2006 : 21:51:52 Hacker adaylar ve hackerde gelişmiş olanlara dikkat
Böyle bir olay görmedim tam 100 türk ve yabancı hackerler tarafından kapandı. gimanin resmi sitesi ve eksiforum resmi siteleri hackerler tarafından bugün hacklendi.Lanet olsun bu hackerlere şimdide İçeriği Nedeniyle Silinmiştir! sitesini hacketlemeye VE aynı zamanda www.aspsitem.com (Sitesinde duyurulmuştur) hacketlemeye çalışyorlar.Sıradaki oyunsitesi yani bu site olabilir. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
THE_FAMERA |
İletim - 18/06/2006 : 15:43:19 Bir Arkadaştan duydum bazı hackerler devlet adına çaışıyorlar.Bazıları ise serbest genellikle serbest olanlar zarar veriyor.(Tam bilmiyorum ama koskoca microsof'un sitesini hacklediler.)Ben Aspsitem de hacklenmeye calısıyor bunda mahkeme kararı yoktur sanırım öz ve öz serbest kişiler yapıyordur.(Benim anlamadığım bir şey var yok yok iki şey var birincisi serbest hacklerler hacklettilermi ellerine ne geçecek ikincisi bu hacklenme olayı siteleri yavaşlatır mı ?) |
numlock1990 |
İletim - 18/06/2006 : 12:54:57 gecen gün gazetede 60 yaşlarında bir insan ormanda dolanırken topladığı çalı çırpılar için tam 5 ay hapis yatmış(güya doğaya zarar vermiş).. şimdi bu hackerler vermiş elele sokaklarda dolaşıyorlar böyle adalet olurmu yaaa... |
fatih52 |
İletim - 18/06/2006 : 12:29:52 Şöyle de olabilir mesela hocam; Flaş flaş flaş, şok kampanya her siteye bir hacker hackersız site kalmasın.:):D
|
HASS000 |
İletim - 18/06/2006 : 02:58:54 Başlık da güzel: "Siteler Hackerlanıyor"
Mutfağı karınca bastı, banyoyu göcek istila etti, meyveler kurtlandı gibi bir mana var :D :D :D |
fatih52 |
İletim - 17/06/2006 : 15:39:08 Yok hocam silme zaten senin ki daha açıklayıcı olmuş.:) |
|
|
|