Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
Levent_17
İletim - 15/04/2006 : 19:14:45 Slm arkadaşlar sizin de yardımınızla hazır html kodlarını siteme ekledim.Siteye girdiğimde anasayfa'ya eklediğim kodların hepsi çalışıyor fakat sitemdeki mp3,resimler...gibi bölümleri tıkladıktan sonra tekrar Anasayfayı tıkladığımda kodların hiç biri aktif değil ben istiyorum ki anasayfayı her tıklayışımda istediğim kodlar aktif olsun bunu sağlayan bi html kodu varmı warsa yollarsanız çok sevinirim
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Levent_17
İletim - 18/04/2006 : 15:38:58 tmm sağol
THE_FAMERA
İletim - 17/04/2006 : 18:07:24
alıntı:Levent_17 tarafından yazılan:
abi yaptığın program var ise orda html bölümleri var oraya yapıştır.. yada http://mysite.mynet.com/edit.asp kodu yapıştır ve önizle begendiysen kaydet deee.
Yukarıdaki mesajda sende link vermiştin ama,reklam amaçlı değil yardım amaçlı vermiştin.Şimdi beni anlamışsındır umarım.Bir kere reklam yapabilmem için önce sitenin hazır olması lazım benimkisi daha yapım aşamasındaydı ve linki yaptığım bir yanlışı düzeltmek için sildim senin haksız duruma düşürmek için değil.
hmm bunu biliyorum eskiden kullanıyordum şimdi ben başka alan adı kullanıyorum önizleme dersen kaydetmek için farklı kaydet de cunku baska turlu olmaz sonra dosyanın ismini yaz.sonra kaydet sonra dosya yonetimine kaydedilecektir onu sitene adres olarak yonlendiririsni olur biter ben öyle hatırlıyorum önce dediğim gibi ben mynet kullanmıyorum nedenini sorarsan mynet asp,asp net,php desteklemediği için bıraktım...
Levent_17
İletim - 17/04/2006 : 17:36:48 Konuyu en başta yazdım ama ilgilenen yok galiba veya ben derdimi anlatamadım :(
Levent_17
İletim - 17/04/2006 : 12:42:40 abi yaptığın program var ise orda html bölümleri var oraya yapıştır.. yada http://mysite.mynet.com/edit.asp kodu yapıştır ve önizle begendiysen kaydet deee.
Yukarıdaki mesajda sende link vermiştin ama,reklam amaçlı değil yardım amaçlı vermiştin.Şimdi beni anlamışsındır umarım.Bir kere reklam yapabilmem için önce sitenin hazır olması lazım benimkisi daha yapım aşamasındaydı ve linki yaptığım bir yanlışı düzeltmek için sildim senin haksız duruma düşürmek için değil.
|KRONDOR|
İletim - 16/04/2006 : 14:40:48 Kendini yönetici gibi gösterdiğin sürece haksız duruma düşmeye devam edersin.