|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
THE_FAMERA |
İletim - 19/03/2006 : 20:47:01 İşte Arkadaşlar: www.phpkaynak.com adresinden istediğiniz forum biçimini seçin yapın vs dizayn size kalmış
sonra php destekleyen siteler olacak ben veriyorum bir tane: www.pandela.net bu adresden kendi forunumunuz yapabilirsiniz ve ayrıca şunları desteklemektedir:
ASP PHP HTM HTML ASPX ASP NET
desteklemektedir. neyse üye olduktan sonra üye girişi yapın sonra database oluşturun ve üye girşi yaptığınız zaman PHPMYADMİN bölümüne tıklayın üye şifre yazın girin ve dosyaları yüklemeye başlayın normal kendinize site yapmak istiyorsanız üye girişi yaptığınız zaman FİLEMENAGER bölümüne tıklayın...
NOT:Hazır site aracı yoktur...
HEPİNİZE İİ ŞANSLAR... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
THE_FAMERA |
İletim - 01/04/2006 : 11:42:17 Ya ben anlamadım forum'u mu ne olduğunu soruyorsan iste burdaki yazdıklarımız burda oyunsitesindeki forum bölümü gibi... |
mj |
İletim - 29/03/2006 : 23:32:04 Fatal_Error haklısın...ama bu forum çılgınlığı çığ gibi önüne geçilmiyor.. ah birde ne olduğunu bilsek.. |
FaTaL_ErRoR |
İletim - 29/03/2006 : 23:27:12 keşke yasaklasalar bu bedava forumları gördükçe sinirime dokunuyo.. Amatör amatör admincilik oynuyosunuz yani.. |
Brad |
İletim - 29/03/2006 : 22:55:48 isteye beraber forum yapılır bora_tofan@hotmail.com |
serdar69 |
İletim - 29/03/2006 : 16:42:16 çok tşk. kardeş. bende nasıl açacam die düşünüyodum. çok saol kardeş |
|
|
|