AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 gmail kullanıcılarına duyrulur...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Mérula Alba İletim - 01/03/2006 : 01:41:48
Haberiniz var mı bilmiyorum ama ben yine de duyurayım. Google, mail kullanıcılarına yeni bir hizmet sunuyor. gmail adresinizdeki kişilerle, mailiniz açıkken hiçbir sıkıntıya girmeden konuşabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey dil ayarlarını İngilizce(US) olarak seçmek. Ardından mailinizin sol sütununda, altta chat ekranınınız belirecek. Mutlaka deneyin. Çok eğlenceli.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SAHNETJER İletim - 01/03/2006 : 17:21:52
:))) merula şaka yapıyorum:) krondorun dediği çok doğru bi çok işyerinde msn gibi programlar yasak bu sayede çok kolaylık sağlanır chat açısından googletalk ın yenilik açısında pek bi şey eklenmediğini sanıyorum ben hala eski ilk çıktığını kullanıyorum eklendiysede bi araştırmak lazım ...(fakat evdeki pc ler için kesinlikle googletalk daha iyi olurdu euheuheuhu şaka şaka ) :)))))

saygılar...
Mérula Alba İletim - 01/03/2006 : 13:54:38
alıntı:
atlayanbaba tarafından yazılan:

internet sayfasında chat yapmak bilmiyorum ama pek eğlenceli olmasa gerek :)))) kısacası benim dediğim daha makbül merula! :)))))))) çok açık konuştum ama dimi :)))) euheuheuehueu

Kimin söylediğinin daha makbul olduğunun ne önemi var. :) Sonuçta güzel, iyi, kötü, çirkin, göreceli kavramlar. Beğenirsin veya beğenmezsin, görüşünü bildirirsin -ki öyle yapmışsın zaten- insanların sana veya bana ya da bir başkasının görüşlerine katılması yine o insanların beğenisine kalmış.
Bu arada googletalk programındaki özelliklerde bir yenilik var mı merak ediyorum. Bir ara kullanmıştım. O zamanlar çok yeniydi. Varsa yenilik bilmek isterim.
HASSOOO İletim - 01/03/2006 : 13:44:03
Ara sıra.. google yetersiz kalırsa altavista-lycos-yahoo kombinasyonu (belki) bir işe yarayabiliyor :P

Skype'ı güçlendirin, ICQ'yu öldürmeyin la.. GoogleTalk, Gmail chat de neymiş, grrr...
|KRONDOR| İletim - 01/03/2006 : 02:48:47
Olaya bir de farklı açıdan bakalım. Çoğu işyerinde MSN, Google Talk gibi programların kullanılması yasak. Bu uygulama sayesinde çoğu çalışan rahat(!) edecek ;) Ayrıca maillarınızı kontrol etmek için girdiğinizde, görüşemediğiniz bir arkadaşınıza rastlayıp laf atabilirsiniz. Bu da oldukça hoş bir şey :) Ki zevkli de oluyor. Merula ile denerken MSN'e geçiş yapmadık bile :)

Mj, hala Altavista kullanan var mı merak ediyorum. Google gibi bir arama motoru varken, diğerleri sönük kalıyor.
SAHNETJER İletim - 01/03/2006 : 02:17:50
internet sayfasında chat yapmak bilmiyorum ama pek eğlenceli olmasa gerek :)))) kısacası benim dediğim daha makbül merula! :)))))))) çok açık konuştum ama dimi :)))) euheuheuehueu

0.02 Snitz Forums 2000