|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
major |
İletim - 20/01/2006 : 20:00:27 Arkadaşlar hani modem i ayarlamak için girdiğiniz modem ayar sayfası varya. Oradan modem şifrenizi değiştirin derim. Çünkü her an adsl ttnet şifreniz çalınabilir. Bunun için programlar var ve yapılabiliniyor. Gözlerimle şahid oldum demicem kendim 4 tane şifre buldum. Aslında sadece meraktan. Ve biraz da şansa kalmış. 2 ip yazıyorsunuz onun arasında gelen ip leri deneyerek işinizi hallediyorsunuz. O yüzden ip nizi kimseye vermeseniz dahi adsl şifreniz çalınıp kotanız doldurulabiliyor. Ben kullanmadım ama emin olun çok kullanan var (Aslıdna amacım sınırsız bir hesap bulup ondan geçinmekti. Mutlulukla buldum. Şifreyi tam modemime geçirirken vazgeçtim. İçim rahat etmedi:)). Tekrar söylüyorum modem şifrenizi değiştirin ve açık port bırakmayın. Ayrıca bir yerden bulupta yapanlara sesleniyorum (tabi bu sitede varsa) unutmayın telekom (nasıl olacaksa) buna bir yöntem geliştirir ve sizi yakalar, unutmayın ki bu sahtekarlık, hırsızlık ve bir suçtur. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
dark_knight |
İletim - 22/01/2006 : 17:28:22 Ve daha kötüsü de bu ttnet şifresi, değiştirilmediği sürece standart olarak sizin ev telefonunuzdur. |
major |
İletim - 22/01/2006 : 14:16:25 Arkadaşlar adamların yaptıkları şu bir programla sizin modem ayarlarınıza giriyor ordan şifrenizi yazdığınız yere girip şifrenizi görüyor. Yine bazı programlarla da bunu ortaya çıkarabiliyor. |
JeRy |
İletim - 22/01/2006 : 13:03:48 Ya ama şöyle birşey var bnde adsl kullanıyorum başka bilgisayarda açmam için hizmet nosu istiyor bu da sadece faturada gözüküyor bunu yazmadan da adsl sine giremezler!!!! |
ArcHAng3L |
İletim - 22/01/2006 : 10:45:47 Tamam orayı biliyorum ayar sayfası olduğunu anlamamıştım teşekkürler. |
CANPOLATALEMDAR |
İletim - 22/01/2006 : 01:01:01 Telefon numarası değişirse senin adını ve şifreni kullanamazlar. |
|
|
|