AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Sniper Elite
 sniper elite oynayanlar yardımcı olun lütfen

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
eforman İletim - 05/08/2006 : 12:45:04
tren istasyonun da takıldım
eski bir gardayız virane bir yer adamlar o kadar çok ki öldürdükçe çogalıyorlar sanki 2 tane fuel taşıyan tren var onları yok ediyoruz yada ben öyle zannediyorum ama olmuyor bir diğer noktaya geçemiyorum
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
gulcem İletim - 04/11/2006 : 09:50:34
eforman ve selçukdemir sniper elite ile ilgili sorunlar için zaten bir yer var.oraya yazarsanız belki size yardımcı olabilirler.ben orayı şöyle bitirdim.en soldan gittim orada kamyon ver kamyona sokuldum.oradaki tüm adamlar öldürdükten sonra içeri girip bbu sefer viranenin ehn sğından çıktım.(Çünkü makinalı tüfekle araçtan ateş ediliyor.araca görünmeden.karşıdaki viraneye girdim belli bir süre saklandım(saklandığın zaman askerler azalmıyor)hepsini öldürdüm.treni patlattım. ve oyunu bitirdim.
selcukbedir İletim - 14/08/2006 : 11:46:03
slm eforman
oyunun şu anda ne durumda sniper eliti şimdiye kadar bitirmiş olmalısın.Eğer bitiremediysen veya takıldığın bir yer var mı?
selcukbedir İletim - 08/08/2006 : 12:58:56
tren istasyonun da takıldım
eski bir gardayız virane bir yer adamlar o kadar çok ki öldürdükçe çogalıyorlar sanki 2 tane fuel taşıyan tren var onları yok ediyoruz yada ben öyle zannediyorum ama olmuyor bir diğer noktaya geçemiyorum

vagonları patlattıktan sonra seni aramak için adamlar gelecek haritadan kırmızı noktaya gel ve yat adamlar geldikçe onları vuracaksın sanırım belli adamdan sonra görevi tamamladığın söyleniyor
yada biraz etrafı gez hatta çatıya bile çıkabilirsin ama görev o adamları vurman...
ferdiaslandirej İletim - 08/08/2006 : 12:23:14
ben istiyom msn nem hileciferdi@otmail.com
sniper-- İletim - 05/08/2006 : 13:08:13
yardım etmek isterdim ama bitireli baya bir oldu...

ayrıntılı anlatırsan belki yardım edebilirim...

0.03 Snitz Forums 2000