|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
_GaNdAlF_ |
İletim - 19/09/2005 : 20:22:03 Cahillik etmiş gibi olmıyım ama xbox ne arkadaşlar?? ben hiç görmedim. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 25/07/2010 : 14:47:04 Xbox ve PlayStation gibi konsolların mantığı "tek tip" olmasından kaynaklanıyor aslında. Yani Xbox'ın sistemi ve donanımı ne ise, Xbox için yazılan oyunlar, programcılar tarafından tamamen o sisteme göre kodlanıyor ve haliyle 500 çeşit alternatifi uyumluluk sorunu kalktığı için performans ve stabillik oranı artıyor. |
Illidian Stormrage |
İletim - 24/07/2010 : 17:29:31 Xbox nedir, ne değildir diye araştırırken, döndüm dolaştım yine bizim Oyunsitesi.com'a geldim. :)
"Yıllar geçti, hala Xbox nedir öğrenemedin mi?" diye tepki göstermeyiniz. Biliyorum tabii ki Xbox ve ardıllarının bir konsol olduğunu, oyun platformu olduğunu fakat daha teknik bir araştırma yapmak istiyordum. Xbox nedir sorusu biraz yüzeysel de olsa, teknik olarak bazı meraklarım vardı. Örneğin sistemsel baktığımızda yani donanımlarını incelediğimizde Xbox ve PlayStation gibi oyun konsollarının günün PC donanımlarına göre çok da uçuk kaçık olmadığını görürüz. Üst sayılabilecek işlemci, ekran kartı, hafıza ve sabit disk. Aynı sistemi PC'de yapsak, PC oyunlarından bu kadar performans alamayacağımız kesin. Peki o zaman Xbox ve PS konsollarının oyunları bu kadar sorunsuz ve stabil çalıştırmalarının mantığı nedir? Ne olabilir? Sırrı nedir bu işin? |
RealBetmen |
İletim - 25/11/2005 : 17:15:01 XBOX Microsoft'un oyun konsoludur XBOX 360 çıkmıştır Amerikada ama Türkiye'de Kopya oyun sebebiyle satılmıyacak...XBOX PS2'den Ps3 XBOX 360'dan daha iidir... |
|KRONDOR| |
İletim - 30/09/2005 : 15:40:01 Bir zahmet verdiğim siteye bakıver. Her şeyi de ayağınıza beklemeyin. |
Conan742 |
İletim - 30/09/2005 : 14:42:02 XBOX Oyunları nasıldır acaba????? |
|
|
|