|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
the_screm1995 |
İletim - 14/07/2006 : 13:31:21 ps2ye bence gerek değil çünkü düzgün kullanılmasa hemen bozuluyor chıp taktırmasanız 2sene bile dayanır ama oyun için paraya kıycaksın abi
ben buna şayidiyim düzgün kulanmadım 1sene bile dayanmadı |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
DENİZ486 |
İletim - 15/09/2006 : 09:30:29 alıntı: Kitten tarafından yazılan:
alıntı: Kara Katil tarafından yazılan:
Bence Chip Taktırcaksın Benimkinde var ve 4 Senedir çalışıyo Chip taktırmassan oyunlar 50 YTL den Başlıyor. Chip Taktırırsan 5 YTL den Başlıyo...
yalaaaaaaaaaaan daha bi hafta önce orijinal metal gear solid 2:sons of liberty aldım 35 ytl yanında bide sly 2:band of thieves veeeeeeeeeee..... İKİSİ DE ÇOOK GÜZEL OYUNLAR sadece bulman gerek... istiklal caddesi üzerinde "megavizyon"diye bi yer var oraya bak belki kalmıştır yadaaa vatan computer a bak 3 oyunu 200 ytl ye almıştım orda
Aman ne ucuz |
Kitten |
İletim - 05/09/2006 : 19:48:11 alıntı: Kara Katil tarafından yazılan:
Bence Chip Taktırcaksın Benimkinde var ve 4 Senedir çalışıyo Chip taktırmassan oyunlar 50 YTL den Başlıyor. Chip Taktırırsan 5 YTL den Başlıyo...
yalaaaaaaaaaaan daha bi hafta önce orijinal metal gear solid 2:sons of liberty aldım 35 ytl yanında bide sly 2:band of thieves veeeeeeeeeee..... İKİSİ DE ÇOOK GÜZEL OYUNLAR sadece bulman gerek... istiklal caddesi üzerinde "megavizyon"diye bi yer var oraya bak belki kalmıştır yadaaa vatan computer a bak 3 oyunu 200 ytl ye almıştım orda |
мєятizм™ |
İletim - 17/08/2006 : 01:23:54 chip korsan oyunları çalıştırsın diye anakarta lehimlenen bir zımbırtı..zamanla makinanın gözünü yoruyor ve böylelikle yeni lens almak zorunda kalıyorsunuz |
Kara Katil |
İletim - 15/08/2006 : 13:25:24 Bence Chip Taktırcaksın Benimkinde var ve 4 Senedir çalışıyo Chip taktırmassan oyunlar 50 YTL den Başlıyor. Chip Taktırırsan 5 YTL den Başlıyo... |
|
|
|