AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 OKS

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
FearOfThEDarK İletim - 08/06/2008 : 20:01:56
OKS Sınavına giren arkadaşlarımız umarım sınavınız iyi geçmiştir bende 7.ye gittiğimden 22 Haziran'da sınava gireceğim...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
sdal188 İletim - 12/06/2008 : 22:17:51
Birader üzülücek bir şey yok 88 net yapmış arkadaş daha ne aa :)
FearOfThEDarK İletim - 12/06/2008 : 22:00:09
alıntı:
by ozoney tarafından yazılan:

alıntı:
Tony_P@rker tarafından yazılan:

Sen eşşek gibi hazırlat milleti sınava, sonra gel böyle sorular sor.. Ondan sonra çalışanla çalışmayn aynı neti yapsn, ayıp..

Yemin ediyorum ya o sınav anı o kadar farklı bişey ki.Ben bi kere şoka girdim sorular niye bu kadar kolay diye.Sonra sınavda gaza geldim filan.Normalde 95 yapanda full yaptı full yapanda full yaptı.O ana geri dönmek istiyorum ya:) 120 3'e bölüp 40 bulmak istiyorum.

Cidden sana üzüldüm...Umarım bende böyle hatalar yapmam sbs'de... :
sdal188 İletim - 12/06/2008 : 20:01:21
alıntı:
RealBetmen tarafından yazılan:

Ben geçen sene girmiştim OKS ye 81 net yapmıştım ilk 10.000 e girdim. Bu sene en az 88 net falan lazımmış ilk 10.000 için sanırım. Birsürü tanıdık 90 net 95 net yapmış hayret ettim.

Bunu şimdiden kestirmek imkansız zaten netlerle hiçbir şey belli olmaz sen matematik yapmışsındır netin azdır başka biri sosyal yapmıştır neti fazladır ama sonuç olarak sıralamanız aynı olabilir. Ne puan ne net tek gerçek sıralama arkadaşlar.. Tamam net falan önemli değil ama Türkiye'de 5.000 tane 98 net varmış diye bir duyum aldım. Öyleyse işiniz zor bre :)
ShiLMyrO İletim - 12/06/2008 : 19:37:05
alıntı:
Tony_P@rker tarafından yazılan:

Sen eşşek gibi hazırlat milleti sınava, sonra gel böyle sorular sor.. Ondan sonra çalışanla çalışmayn aynı neti yapsn, ayıp..

Yemin ediyorum ya o sınav anı o kadar farklı bişey ki.Ben bi kere şoka girdim sorular niye bu kadar kolay diye.Sonra sınavda gaza geldim filan.Normalde 95 yapanda full yaptı full yapanda full yaptı.O ana geri dönmek istiyorum ya:) 120 3'e bölüp 40 bulmak istiyorum.
RealBetmen İletim - 12/06/2008 : 19:29:08
Ben geçen sene girmiştim OKS ye 81 net yapmıştım ilk 10.000 e girdim. Bu sene en az 88 net falan lazımmış ilk 10.000 için sanırım. Birsürü tanıdık 90 net 95 net yapmış hayret ettim.

0.02 Snitz Forums 2000