Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
Berk1905
İletim - 15/01/2008 : 18:51:30 Arkadaşlar karne yaklaşıyor.Bazıları korkuda bazıları ise kurtardım paçayı diye rahatta.Bu sezonki en düşük ve en yüksek notlarınızı,aldığınız notları burada paylaşın.(bu konu vardı ama hortlatmak istemedim)
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
RoM3o
İletim - 01/02/2008 : 15:59:08
alıntı:PaLaD1N tarafından yazılan:
Alt tarafı 3 adam 5 sandalyeye değişik değişik oturcak xD
*lol* Ne kadar yalın ve sade bir yorum oldu
garsons
İletim - 01/02/2008 : 04:38:57 forum süper olmuş ya maşallah arkadaşlar soru bile paylaşıyo :) ne kadar bilgili ve verimli bi forumuz uzun süredir girmiyodum ama kalitesinden hiçbişey kaybetmemiş.bu arada arkadaşlar lisede bu fonksiyondur trigonometridir iyi öğrenin üniversitede benim gibi başınız ağrımasın sonra :)
By prince
İletim - 31/01/2008 : 23:34:16
alıntı:CRAYZZY tarafından yazılan:
alıntı:By prince tarafından yazılan:
Tokat Fen Lisesi'ndeyim ben de.Maalesef okula 1. olarak girmiştim geçen sene onun baskısı var biraz üzerimde.Çok inek arkadaşlar var maalesef adamın canını sıkıyorlar.Sonuçta benim bi karizmam var okula 1. girmiştim ama o da dağılıyo sanırsam.Her neyse azcık çalıştım 80 altında hiç bir notum yok hepsi 80 üstünde.Fizik kimya biyoloji 90ın üstünde hatta:D Fırat sana da acıdım ya:D Ama her şey bu kadar iyi değil tabi.Mesela tatilde her istediğim zaman bilgisayar oynayamayacağım:S
Ahahah sonunda bi hemşerimi buldum.
Sen Tokatlı mısın?Ben değilim deFırat bi soru gösteririm feleğin şaşar valla o kadar kolay değil.Sen anadoludasın tabi.Bura fen lisesi öyle soru yok.Sordu mu m1 soracak aşağısı kurtarmaz
CRAYZZY
İletim - 31/01/2008 : 21:01:53
alıntı:By prince tarafından yazılan:
Tokat Fen Lisesi'ndeyim ben de.Maalesef okula 1. olarak girmiştim geçen sene onun baskısı var biraz üzerimde.Çok inek arkadaşlar var maalesef adamın canını sıkıyorlar.Sonuçta benim bi karizmam var okula 1. girmiştim ama o da dağılıyo sanırsam.Her neyse azcık çalıştım 80 altında hiç bir notum yok hepsi 80 üstünde.Fizik kimya biyoloji 90ın üstünde hatta:D Fırat sana da acıdım ya:D Ama her şey bu kadar iyi değil tabi.Mesela tatilde her istediğim zaman bilgisayar oynayamayacağım:S
Ahahah sonunda bi hemşerimi buldum.
Palad1n
İletim - 31/01/2008 : 19:05:00 Alt tarafı 3 adam 5 sandalyeye değişik değişik oturcak xD