|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
muntakki |
İletim - 15/06/2005 : 11:29:01 Oyunu bir oynayan bir daha bırakamıyor.Çok güzel oyun streteji oyunu arayanlara söyleyim dediydimde. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASSOOO |
İletim - 30/06/2005 : 14:06:06 2 kişi kebap hocam ;) Ankara'dayım, yolun düşerse kapışalım :) USA Laser en güçlü derdim ben de hocam, taa ki iyi yönetilen bir China Nuke General'in rush'ı karşısında toz duman olduğunu acı bir tecrübe ile öğrenene kadar... O günden sonra GLA'ya da önem vermeye başladım. |
lord_deniz |
İletim - 30/06/2005 : 10:24:52 ben ne diyorum sen ne diyorsun...demekki sen iyi oynuyorsun gel bende seni usa ile yeniyim aynı anda 2 kişi ye karsı oynayıpta kazandıgım cok oyun var...ama sen anlamıssın beni..hakikatten anlamısın... |
HASSOOO |
İletim - 29/06/2005 : 12:26:43 GLA'yla defalarca USA seçen kimseleri yendim, katılmıyorum. |
lord_deniz |
İletim - 29/06/2005 : 10:38:26 kusuruma bakmayın arkadaslar ama generals ve zerohour bence ikiside birbirinden kotu... internet cafemizde stateji hastası bir cok insan var fakat generals ler ancak 1 ay oynandı kimse dogru durust bir oyun olarak nitelendirmedi...ki ben en bastan beri bu oyunun yaramaz oldugunu dusunuyorum ve ve kimse beni ikna edemez iyi olduguna cunku oyun tamamen steterjiden uzak esitsizlik ustune kurulu amerikan emperyalizmi pompalıyan bir oyun.. zaten insalar zevk alsın diye yapılan bir oyunda deil o tamamen para kazanma amacı ile piyasaya sunulmus bir oyun...red alerd2 daha iyi bir oyun generals lerden oturun onu oynayın...
ha ben sratejinin iyisini oynamak istiyorum diyen adam warcraft 3 oynar.. EN İYİSİNİ oynamak istiyorum diyen adamda oturur STAR CRAFT oynar... |
serdar1973 |
İletim - 24/06/2005 : 14:49:44 aslında güzel bir oyun ama bir taraf diğer tarafa ya çabuk üstünlük koyuyor yada çok çabuk dağılıyor biraz dengesizlikler var ama genel anlamda güzel bir oyun |
|
|
|