İletim - 15/03/2004 : 22:07:25 bak şimdi tankların hepsine silah özelliğini verme 2 tanesine silah özelliği ver bir tanesine propaganda upgrade i ver son birtanesinede roket fırlatan adamlardan koy o zaman git ne kadar etkili olduğunu görürsün. Yanlız hepsine aynısını yap. Kesinlikle aynısını yap yani 3 veya 4 tane Over Lord yap(Birlik Olarak). Hepsine aynı özellikleri ver. Saldırı anında Propaganda tankların ve insanların gücünü beslerken diğer tanklarda ateş edicek. Adam koyduğun Over Lord Tankındaki adamları çıkardığın zaman hiçkimse birşey yapamaz.
KİLL killer
İletim - 14/03/2004 : 19:25:45 zaten 4tane mamut yaptım hepsine tepeden çıkan silah varya 1200$ lık direk saldırdım petrol yataklarına ele geçirmek istedim ama sürüyle roket buggy toxin traktörü filan göderdi hatta bina ve araçların gücünü kesen bombadan attım ama naıl yaptılarsa bi sürü sonra güç leri geri geldi tavsiyen için sağol yinede ve dediğin doğru biraz hırpadınmı geris hemen geliyo (gıcık olduğumşey scud firtanası ve yeri nerede bilmiyorum
Rappier
İletim - 13/03/2004 : 22:55:54 Çinlilerde uygulayacağın taktik çok basit. 2 grup halinde 4 adet mamut tank yapıp her birine uygun upgrade'leri verip düşmana girişiyorsun. 3. bir grubuda üssünün etrafında koruma amacıyla bekletiyorsun. Düşmanın vurkaç taktiği yapmasını engellemek için 5-6 tane normal tank'ı geride tutmandada fayda var. Zaten rakibi biraz hırpalayınca gerisi çorap söküğü gibi gelir )))))