AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 prince of persia yardımmm

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
crazy_1987 İletim - 20/10/2005 : 22:41:48
herkese slm
arkadaşlar oyunu biraz oynadım bir yerde takıldım kuşlardan oluşan bir savaşçı var onu geçtikten sonra bi kapıaçılıyo ordakiaskerleride öldürdükten sonra çıkışkapısını bulamadım lütfen yardım edin 2 günden beri çıldıracam çünkü oyun çok zor hatta ruh sağlığına bile zararlı herlese seamlar
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
crazy_1987 İletim - 21/10/2005 : 14:42:11
ewt tşk ederim ama uçurumun üstünde atladım diğertarafa yan yürüyerek geçtim fakat ordan karşı sütüna veordan zıplayarakn diğer tarafa geçmeye çalıştım fakat herzaman düşüyorum yinede açıklaman için sağol çok tşk
Geppettous İletim - 20/10/2005 : 23:55:10
Yukarıda çözümler bölümüne bakmışsındır.Oyun epey uzun ve tarifler zor.Bakış açını(kamera açısını uzaktan gösterme)sık sık kullan göremediğin bir dal duvarda çatlak bir uzantı bar veya ip(ileride)göreceksin ve bunları oldukça çok kullancaksın.Kapıdan içeri grirince eğer aşağıda dediğin yaratıkları öldürdüysen dikkat et sutuna çıkarak yukarı çıkacak geçemediğin uçurumun üstünden yan geçerek diğer tarafa geç ordan aşağı ve uçurumun diğer tarafına büyük salona giden yola çık hatırladığım yanlışta olabilir ama dediğim gibi duvardaki yarıklardan yan yan yürüme sutundan geri atlama 2.gün ama ilerledikçe bulduğun zaman evet işte bu demelisin kolay gelsin epey yolun var.9 canıda bulmayı unutma arada gizli silahlarıda tabi:)

0.03 Snitz Forums 2000