|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
fatalfight |
İletim - 14/07/2005 : 14:38:48 scorpion swordu aldıktan sonra adamları öldürünce büyük salonda onların gelgiği yerdeki küçük odadan yukarı nasıl çıkabilirim. |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 17/09/2005 : 20:20:32 http://www.oyunsitesi.gen.tr/cozumler/cozumler.asp?oyun=popww-coz |
jazzmatazz |
İletim - 17/09/2005 : 15:00:11 BAHÇE(GÜNÜMÜZ)bolumunden sonra dahakayla karsilasiyorum sonra dahaka beni bi tarafa firlatiyo karisya gecip demirlerden atlayip sonra duvardan yürüyorum ordan yine duvarlardan yuruyup balkona cikiyorum ordan asagi iniyorum merdivenden balkondan iceri girip ficilari kirip dumduz yuruyup koseleri geciyorum ama sonra en son disari cikiyorum naparsam yapiyim dahaka yakaliyo beni gitcek yeribulamiyorum bi turlu oyunu bitiren bi arkadas varsa lutfen yardim etsin kafayi yicemmmm :( |
fatalfight |
İletim - 15/07/2005 : 15:37:52 abi ben oyunun traınerinı kullanıyorum kapı falan açılmıyordu.çok sağol baba |
Geppettous |
İletim - 14/07/2005 : 16:59:58 Çıkamassın,olması gereken ondan fazla adam hakladıktan sonra bir kapı açılacak oraya gittiğinde duvara yanaşınca yazı çıkacak beni kır diye:) Bir ihtimal hile veya başka yardımcı birşey kullanıyorsan ondan oluyor olabilir varsa iptal et ve o bölümü tekrar oyna sanırım düzelir,dediğin yere çıkacağım diye uğraşma. |
|
|
|