AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia warrior within maske

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
fenerli_girl İletim - 04/07/2005 : 22:01:46
arkadaşlar ben warrior within de maskeyi aldım daha sonra işaretli olan yere dönmek için yola çıktım ama ortada biryer var oraya atlayınca beni oyundan atıyo ve bilgisayar yeniden başlıyo acaba oyunun kurulumundan kaynaklanan bi problem olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ramco17 İletim - 10/07/2005 : 23:50:36
cd lerin yüzeyi kirlenmiş olAbilir onun içinde cdroom okumakta zorlanır bazı dosyaları okuyamaz ve hata verir.Yapacağın şey cd leri bir güzel yıkamak olacak işe yarar dene bakalım
fenerli_girl İletim - 09/07/2005 : 19:39:38
oyunun orjinalinide aldım fakat hala aynı şey oluyo aynı yerden beni oyundsan atıyo bilgisayar yeniden başlıyo orjinal oyunun ilk iki kurulumunda sorun werdi üçüncüsünde hiç problemsiz yükledi sonuç gene hüsran ya ben bu oyunun sonunu göremeyecekmiyim lütfen yardım edin
buraksadikbasar İletim - 08/07/2005 : 18:24:25
general arkadaşımın dediklerini yap olmadı cd yi bir yıka sonra da bi güzel kurula eğer bu yöntemde çalışmazsa cd yi yeniden alman gerekecekkkk
Generalll İletim - 05/07/2005 : 00:12:54
Oyun muhtemelen kopya.İlk iş save'nin yedeğini alıp oyunu silip tekrar yüklemek.Tekrar yüklerken cd'yi kolonya ve pamukla silersen cd'lerde bazı çizik olan yerler okunabilir.Olmazsa bir yöntem daha var ama bu biraz daha profesyonel işi.Clone cd adlı programı bul ve cd'lerin imajlarını al.Bu program en küçük çiziği bile okuyor.Hiçbiri olmasa yeni bir cd al...(Mümküns orjinal)
ramco17 İletim - 04/07/2005 : 23:25:45
bende de buna benzer bir sorun olmuştu.Eğer oyun kurulum esnasında bir hata oluştu ise sorun ondandır.

0.02 Snitz Forums 2000