AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia "Warrior Within" HELP

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Sulky1981 İletim - 04/07/2005 : 21:20:48
Gizli Silah 2 (Oyuncak ayı): Eğer bu silahı almak istiyorsanız, bu noktadan itibaren bu bölümü yeniden oynamak zorundasınız. Bu yüzden oyunu farklı kaydetmenizi tavsiye ederim. Bölümde portala ulaştıktan sonra günümüze dönüyoruz. Dev yaratığı öldürdüğümüz şömineli odadan soldaki kısımda çukurda su var. Bu kısımda çatlak duvarı göreceksiniz. Duvarı kırıp oyuncak ayıyı alın. Bu silahla vurdukça enerjimiz yükseliyor; fakat pek etkili değil. Yine de eskimediği için işinize yarar. Bölümü oynamaya devam edin (Artwork39 E5-3: Sonraki portala girmeden evvel, çarkları aktif hale getirmek için geçtiğimiz ilk taş ağırlığa kadar gelin. Hani, ortadaki taşa çıkıp duvardaki ağaç köklerinin üstündeki tahtaları kullanarak yukarı çıktığımız kısım. Bu kısımda çatlak bir kapı göreceksiniz. Kırıp sandığı açın.).Bu bölümü yine ilk oynadığımız gibi bitirin.

tamamda ben kırık kapıyı bulamadım 1 saattir arıyorum kök taş kalmadı bakmadık imdattttttttttttt

0.02 Snitz Forums 2000