AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 prenc of persia

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
oguzhan71 İletim - 22/06/2005 : 14:39:28
ya arkadaşlar prece of persia warior kurdum oynuyorum pc yi kapatıp tekrar actığım zaman oyuna giriyor ama bir süre sonra oyundan atıyor pc beni. Herseyi denedim craklarını yeniledim oyunu tekrar kurdum ama nafile aynı proplem devam ediyor.nedenini bilen varmı???
yada nasıl bu problemi yeneceğimi lütfen bana mail atın. tşk ederim şimdiden:)))
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
buraksadikbasar İletim - 08/07/2005 : 18:12:00
oyunun save dosyaları c/document and settings/bilgisayar adınız/application data adlı bir dosya da bu dosyayı görebilmek için denetim masası/klasör seçenkleri/gizli dosyaları göster i işaretlemeniz gerekiyor kolay gelsin ...
ramco17 İletim - 08/07/2005 : 03:51:03
evet şu save dosasi gerçektende çok işe yarıyormuş oyuna bir nevi kolaylık sağlıyor ama bilmeyenler için zor tabi ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır bizde bu forum sayesinde birçok şey öğreniyoruz.
tşk
akrep_kral İletim - 05/07/2005 : 20:33:33
yani eğer save olmasaydı evindeki normal atari gibi oyunu bitirmek için saatlerce uğraşırdın.understand?.
Soldier İletim - 02/07/2005 : 20:22:02
Bu sitede korsan oyunlara yardım yasak.
scorpionfa İletim - 02/07/2005 : 20:07:21
"Save" denilen şey, oyuna kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayan kayıt sitemidir. Eskiden oyunlarda böyle bir problem yoktu, başladınızmı bitinceye kadar oynuyordunuz. Şimdilerde ise karakteriniz yaşamını yitirdiği zaman, ya da yanlış bir şey yaptığınız zaman film şeridi gibi geriye alıp devam edebileceğiniz bir sistem. Hemen hemen her oyunda vardır. Bazılarında anlık, bazılarında ise "check point" sistemiyle işler. Bu dosyalar genelde oyunun klasöründe "save game" şeklinde bulunur. Eğer doğru yere kopyalarsan çalışır.
Ne bu ya ? Ben de oturdum ciddi ciddi anlatıyorum. En azından hayatında 2 oyun oynamış biri bile bilir bunları! İyice kafanız bulanıklaştı herhalde sevgili forum üyeleri? Açılan başlığa, konuya bakın, birde son durumuna.

0.03 Snitz Forums 2000