|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
alpero |
İletim - 31/05/2005 : 21:29:15 Arkadaşlar tam çözüme baktım yine işin içinden çıkamadım scorpion sword u aldıktan sonra 4 tane eleman geliyo onları hallettikten sonra çözümde kapıya gidin çatlak duvarı kılıçla kırın devam edin diyor..Adamları temizledikten sonra orada tek bi kapı açık onaların geldiği kapı oraya girdim tüm duvarları denedim ama bişiy olmadı yanlış yerimi deniyorum?Yardım ederseniz sevinirim... |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
alpero |
İletim - 01/06/2005 : 20:02:29 Evet trainer kullanıyordum o bölümde..Yardımın için sağol iyi oyunlar............. |
Geppettous |
İletim - 31/05/2005 : 23:59:10 Trainer veya hile kullanıyormusun?Genelde dediğin yerde takılanlarda bu nedenle sorun çıkmıştı,iptal ederek oyna.Orda olması gereken kılıcı alınca 10 dan fazla elaman gelecek,hepsini öldürünce kapı açılacak(geldikleri açığa aldanma).açılan kapıdan ilerleyince dediğin duvarla karşılaşacaksın,zaten duvara yaklaşınca yazı çıkacak ilk duvar kırma tecrübesi:)Umarım yardımı olur. |
|
|
|