AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 prince of persia, warrior within

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
GNeRaL İletim - 27/05/2005 : 01:41:22
merhaba arkadaşlar,

prince of persia da, karga adamı öldürdükten sonra, o yukarıda 2. bir yere ışınlanıyor. oraya bir türlü çıkamadım.. dün geceden beri uğraşıyorum..

kapı girişinin sağ tarafındaki merdivenden yukarı çıktığımda ise, karga adam tam karşı da kalıyor. arada mesafe var. çıktığım yerden, o direklere (2 tane yan yana olan) zıplayamıyorum..

acil yardım ederseniz sevinirim
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
silent59 İletim - 30/05/2005 : 21:17:58
dostum karga adamın yukarıda ilk çıktığı yerse kapıdan girerken sağdaki duvara çık koşarak kapının üstündeki çıkıntıya oraya değdiğin gibi zıplama tuşuyla karşıkı duvara tekrar değdiğin gibizıplama tuşu gene kapının üstündeki çıkıntıya çıkıyor bukadar basit :))) ordan duvardan koşarak tam direklerin izasına geldigin zaman sağ ve zıplama direğe sonra diğer direğe ordan karga adamın yanına dövdükten sonra gene kaçıyor işin yoksa tekrar tırmala dur :))
scorpionfa İletim - 28/05/2005 : 17:28:25
Hay Allah! Bak şimdi beni de tedirgin ettin. Şimdi oyunu bana yeniden oynatacaksın. Çok basit bir yerde takılmışsın. Biraz sağa sola bak belki bulursun. Aklıma da gelmiyorki.
GNeRaL İletim - 27/05/2005 : 09:40:10
Merhaba,

Orayı okudum. O sağ taraftaki duvarı da, orayı okuyarak buldum. Ama devamını getiremiyorum..

Çıktığım yer, ufak bir yer. Oradan hiç bir yere çıkış yok gibi gözüküyor.. Orada takılıp kaldım.

"Yukarı kaçınca geldiğimiz kapının yanındaki çıkıntıdan yukarı çıkın. Duvara dik yürüyüp zıplarsanız yukarı çıkarsınız. Yürüyüp sütuna tutunun."

Duvara dik yürüyüp zıplayınca dediğim yere geliyor. Yürüyüp sütuna tutunmak için bir yol olması gerekiyor. Fakat, yok
|KRONDOR| İletim - 27/05/2005 : 02:48:20
http://www.oyunsitesi.gen.tr/cozumler/cozumler.asp?oyun=popww-coz

0.03 Snitz Forums 2000