AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia( sands of time) Yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Mérula Alba İletim - 11/02/2005 : 23:02:59
Arkadaşlar hangi bölümdeyim bilmiyorum ama çok zor durumdayım. Kırmızılı hatunu hem korumam hem de korsan kılılı iskelet ve iğrenç dostlarıyla savaşmam lazım. ama bir türlü geçemiyorum burayı. Zaten korsan kılıklıya elimi bile süremiyorum. Diğerleri de öldür öldür bitmiyor. yardım ederseniz sevinirim...
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
By prince İletim - 14/02/2005 : 15:50:43
O büyükle daha sonra ilgileneceksin.Ayrıca herkesi öldürdükten sonra hançerle(e tuşu).Yoksa canavarlar bitmez.Ayrıca saldırmadığın zamanlar mousenin sağ tuşuna bas.Böylece kendini korursun.Seni sıkıştırmalarına izin verme.Hele yere düşersen işin çok daha kötü çünkü etrafını sarıyorlar.Kalabalığın arasından kurtulmak için taklalar at.Mavi giysilileri öldürmek için onların sana vurmasını bekle.Sana mızraklarını sağlayınca savunmasız kalacaklar Gebert.Çok sıkışırsan hançer kullan böylece büyük hariç diğerlerini kısa süreliğine dondurabilirsin.
Mérula Alba İletim - 13/02/2005 : 02:53:35
Eli bu tür oyunlara yatkın olmayan bir bayan için bence gayet zor. Ayrıca küçük yaratıklar sorun değil zaten asıl sorun korsan kılıklı olan. Normal kılıç darbelerini ve anormal olanları dahi almıyor. Elimi süremiyorum. Duvar hamleleri de korsan kılıklının kılıcına çarpıyor ve beni yaralıyor. Bir bayan olarak kırmızılı hatunun tam bir baş belası olduğu üzülerek dile getiriyorum :) Yine de sağol Scorpionfa...
scorpionfa İletim - 12/02/2005 : 21:35:02
"Sand of Time" da yaratıklar çok kolay. ufak yaratıkların üstünden zıplayıp vuracaksın ve ardında "e" yapıp yokedeceksin. Ama bazı yaraıkların üstünden zıplayamıyorsun. Bu yüzden de sabırla normal bi şekilde kılıç sallayacaksın. Tavsiyem okçu kızın yanında fazla dolaşma yoksa ona yazık oluyor. Duvarlardan sekmeyi sık kullan, işe yarıyor ve bol su iç. Bence çokta zor deil.

0.02 Snitz Forums 2000