Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
bergkamp132
İletim - 30/01/2005 : 11:40:07 arkadaşlar sinir olduğum bir konu var.Lütfen yardım edin!!! prince of persia:WW'de (ps2 de oynuyorum)"FATES DARK HAND" bölümünde Shadee'yi falan dövdükten bi dolu tuzaklı koridoru geçtikten can geliştirmesini aldıktan sonra şöyle iskele gibi bir yere geldim.Hemen önünde ki çeşmelerde oyunu kaydettim.Sonra oyunu açınca prensin yerine ninja gibi bi şi çıktı.Başta gıcık oldum ama oyunun bir bölümüdür diye düşündüm.Neyse bir yerlere gittim sonra prensin Shadee'yle dövüştüğü yere geldim.Oradagiren demoda merdivenlerde yukarı bakıyodu da kapanan köprüde bir şey görüyodu ya o olmuşum.Sorum şu: buradan itibaren yine bir kayıt çeşmesine geldim.Kaydettim.İlk bölümlerdeki gibi küçük bi yarıktan yuvarlanarak geçtim.İçerde iki adam ve sonra tepeden gelen 2 tane köpeğimsi yaratık var.dı.Onları öldürdüm.Ama kardeşim bitmiyo bunlar.30 tanesini falan ata ata , zaman güçleriyle falan öldürdüm.Kardeşim tepeden yağıyor bunlar.Hiç Bitmiyorlar ki!!! lütfen yardım edin yoksa cd'yi kırıp atıcam!!!!!
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
aykann
İletim - 12/05/2005 : 08:52:43 sanirsam nerde oldugunun biliyorum bakkkkkkkkkkkk o köpek cinsi seylere vurunca bir zaman sonra patliyor demi he iste oralarda bir ince duvar olacak dikkat et onlara birkac kez vurduktan sonra o duvara dogru cek ve orada patlamasini sagla böylelikle yeni bir yere giris yolu bulacaksin...
Geppettous
İletim - 30/01/2005 : 12:16:12http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4767 Yukarıdaki topiğe bak,gördüğün gibi PS' için başka bir sorun daha var ve tek sende değil büyük bir çoğunlukta var,anlaşılan malüm nedenlerden dolayı aldığın veya aldıkları cd bozuk kayıt yanlış vs.Üzgünüm PS2 oyunlarında sanırım yama da yok,ya orjinal alacaksın yada PC de oynayacaksın.CD kırabilirsin:) Birde dedğin ninja oyunun ilerisinde prensin zamanı döndürmek için alacağı bir şekil orda olmaması gerekiyor,geri save git ve dediğin yere normal halinde gel o zaman orayı bir ihtimal geçersin fakat yukarıda topikte bahsedilen yeri sanırım geçemessin ama olsun yinede dene bir zararı olmaz kolay gelsin.