|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
hakanmrc |
İletim - 25/01/2005 : 23:49:24 Hey beyler hani bu prince of persia da ilk gemideki bölümü sorunsuz geçiyorum.sonra adaya düşüyoruz kargalar falan üstümüzde oluyorya o bölümde büyük kapıdan girdikten sonra (alttaki küçücük delikli olandan) ilk dövüşeceğimiz adamlar çıktıktan bir vakit sonra iki adam daha çıkıyor onlardan sonra kocaman bir demir kapı çıkıyor hani hatta kapının önündeyken (tab)'a bas diyor orayı bir türlü geçemedim ne olur bana yardım edin ALLAHAŞKINA!!! 
|
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Geppettous |
İletim - 27/01/2005 : 09:21:25 Karga adamları öldürmene gerek yok ileridede gördüğünde istersen pas geçebilirsin üzerine saldırmıyorlar sen gitmedikçe:)Kapıdan girdiğinde sağa git kamera açısı yukarıyı gösterecek duvara yürü ve tırmanma yap tutununca çık tekrar duvar tırmanma biter gibiyken geri zıplama yukarıdasın ordan yan duvara yürü tam sutun hizasında geri zıplama iki sutuna zıpla ordan kapı üzerinde iki sutun arasında duvardan yürüme ile git ve geri gel yukarı çıkacağın çıkıntıya tutunacaksın,çık düğmeye bas ve kapıdan içeri gir. Bilemiyorum bu hareketleri belkide yaptın,oyunun tamamı aksiyon hareketleri sık sık geniş kamera açısı bak.Mutlaka geçeceğin veya tutunacağın bir yer var,yeterki hangi hareketi nerede yapacağını bulmalısın.Yaratıkları öldürme yapacağın kombolara iyice alışmana bağlı,ekran ara yüzünü açtığında komboları yazıyor ordan bakabilirsin.Kolay gelsin. |
arzuco |
İletim - 27/01/2005 : 02:24:25 Peki o kapıdan sonra karşımıza çıkan kargalardan oluşan gardiyanı ilk seferde yeniyorum ama üste çıktıktan sonra bi türlü öldüremiyorum. Herşeyi denedim atladığım bişey olabilir mi acil yardım lütfen... |
Geppettous |
İletim - 26/01/2005 : 00:00:02 Demir kapının hemen solunda kayaya çık ordan duvara tırmanma yap tutunacak yukarı çık ve aşağı atla ilerle ve ... |
|
|
|