Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
bergkamp132
İletim - 21/01/2005 : 15:28:10 arkadaşalardaha oyunun başında "Fates Dark Hand" bölümündeyim. oyunun bir yerinde kaydettim ve kapattım.Daha Sonra açtığım da prens gitmiş onun yerine aynı hareketleri yapan ama çirkin ve üzerinden sarmaşık gibi şeyler çıkan bi ninja gelmişti.(yanlişim varsa söyleyin) hepsini geçtim bu şeyin bir vuruşluk canı kalana kadar her saniye canı tükeniyordu.Tek iyi yanı her saniye kendi kumunu yapıyor.LÜtfen prensi döndürcek bi yol söyleyin bana.şimdiden sağolun.
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
bergkamp132
İletim - 11/02/2005 : 18:13:21 Dostum ben öyle devam ettim bi yerler de geldim ama oyun tıkan dı tam tabiriyle (o tıkandığı yeri de yazdım başka bir konu da okursan sonra neler olduğunu anlarsın) her neyse düzeltemedik ben de yeniden başladım oraları geçeli çok oldu ama yine de sağol
track_men
İletim - 09/02/2005 : 13:56:31 merhaba arkadas.daha oyunun basında kafayı yedıgını bılıyorum:) senın dedıgın oyunun basında deıl sonralara dogru oluyordu.herneyse prens kısılıgını tekrer kazanacaksın ama bıraz o sekılde ılerlemen lazım.tekrar eskı halıne doncen.hem kım dedı sana tak o maskeyi dıye:)neyse hadı sana kolay gelsın