Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
kenankoc
İletim - 20/01/2005 : 22:26:35 Merhaba. Ben PS2'de Prince of persia worrior within'i oynuyorum.Ancak 9 can içinde 6 can buldum.Diğer 3 canı bulamıyorum.Ayrıca duvarı kıran kılıcı ve diğer kılıçları da bulamıyorum.Kaileena'yı da defalarca dövmeme rağmen tekrar başa dönüyor.Bir de kütüphaneden söz ediliyor. O'nu da bulamadım. Saat kulesinin oralarda bi yerde mi? Bu konuları teferruatlı bir şekilde yazan arkadaşa çok minnettar kalacağım. Lüütfeeeen Help meeeeeeeeee!!!!!![red]
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
Ayhan GÜLEŞ
İletim - 14/10/2005 : 12:55:17 arkadaşlar bu oyunda farklı kaydetmek için ne yapmalı
|KRONDOR|
İletim - 11/09/2005 : 01:28:09 Bilmediğimiz bir soruya nasıl cevap vermemizi bekliyorsun. Kafadan sallama cevaplar pek yardımcı olmaz sanırım.
Scorpi'nin esprisini anlaman için belki biraz daha büyümen gerekebilir. Bana göre oldukça güzel bir espriydi. Bunu, onu savunmak için yazmıyorum.
Ayrıca biz bir konuya cevap yazmadan sizin cevap verme yetkiniz açılmıyor mu? Neden cevap veremiyorsunuz?
alexander37587
İletim - 10/09/2005 : 19:58:19 MuhaHAhaHA yani gerçekten çok komiksin "skorpionfa" espri anlayısın üzerinde egzersiz yapman gerek anlaşılan çok fazla mizah kitapları okumyorsun.Biryandanda haklısın arkadas yardım demiş ama hangi oyunun ahngi bölümünde takılsıgını bilmemiz gerekir eger yardım istiyorsa sende haklısın ben bi soru yazıyorum cossacks 2 ile ilgili hiç kimse cevap vermiyor sizin yönetici olarak cevap vermeniz lazımki digerleride cevap yazabilsin, tartışma açılabilsin degil mi? Düşündüklerim yerger yanlışsa ki (ben zannetmiyorum)hepinizden özür diliyorum iyi günler.
scorpionfa
İletim - 02/09/2005 : 19:04:42 Hadi beyler "ramadane" yardım istiyor, bi el atında kurtaralım. Hadi üç deyince, bir iki üüü...
ramadane
İletim - 01/09/2005 : 21:55:23 merhaba beyler sütünla duvar arsına sıkıştım karşıya atlıyamıyorum yardım