|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
incomprehensible |
İletim - 18/01/2005 : 20:14:41 prince of persia oynamaya çalısıyorum ama pek beceremıyorum sanırım.ve bilgisayarla ps2 için bu oyun değişiyormu yani değişikmi oyunlar?dediklerinizden hic birsey anlamadım bir mumyadan bahsediyorsunuz benim oyunda o mumyayı Dahaka öldürdü.kaldıgım yere gelelım kırmızı bır kız var hanı kurtardıgımız. Sanırım empress onu oldurunce bır patlama oluyor ve sahın heykeli yıkılıyor ondan sonra benı oyunun en basına gonderıyor hatta gondermeden once prensimiz ana yere donmem gerek dıyor ana yer neresi burda kaldım ve ne yapıcagımı bılmıyorum oyunu bıtıren ne olur bana yardım etsın yada oyuna en bastan baslamak zorunda kalıcam bu işkenceyı bana bır daha cektırmeyın ha birde oyundaki sandıkların bır onemı varmı ılla kırmakmı gerekıyor.sanırım bu işin pirii GEPETTOUS SEN YARDIM İSTİYORUM VE MUMKUNSE MAİLİME ATARSAN SEVINIRIM burcum_terazi@hotmail.com en yakın zamanda cok mınnatar kalırım |
|
|
|