|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
cemtoprak |
İletim - 13/01/2005 : 00:05:56 arkadaşlar ben prince of persiada scorpion kılıcını aldım ve orada kaldım hiç bir çıkış bulamıyom lütfen yardım edin bulundugum yer tam olarak şöle o dahakan mıdır nedir mumyanın oradan kaçtım o büyü gibi yapılan bır yer var hani duvara koşup 4 işarete basıp kumları akıtıp ortamı düzelttim ve oradan cıktım scorpion kılıcın aldım kapılar kapalı nereyue gidicem ne yapıcam |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Geppettous |
İletim - 23/01/2005 : 18:09:00 Trainer veya hile ile oynuyorsan,bu nedenle oluyor 4-5 yaratıktan sonra gelen olmuyor ve açılması gereken kapı açılmıyor.Asıl olması gereken,bir süre yaratık gelecek onların hepsini haklayınca kıracağın duvara giden yer açılacak. Bu sorun başka yerlerde gördüğüm bir çözüm belki sende de aynı olay vardır.Oyunu normal oyna trainerden çık. |
cemtoprak |
İletim - 23/01/2005 : 17:44:26 belkı o ozellık kazanıldı ama ust katlara nasıl cıkıcam butun kapılar kapalı ve duvarlar kırılmıo |
Geppettous |
İletim - 13/01/2005 : 10:28:08 Artık kapıları kırma özelliğin var orda bir yerde çatlak gibi görünen duvarı kır ve çarkı çevir küpü aktif eden düğmeye getir vs.Kapı kırma duvarın önünde dur bir vuruş yap arkasından vuruş yaptığın tuşa basılı tut kendisi duvarı kıracak.İleride buna dikkat et.Bakış açını uzaktan alan kamera açısına sık sık bak göremediğin yerleri raha tgörürsün çıkıntı,tutnacak yerler vs. |
|
|
|