|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
anqels |
İletim - 12/01/2005 : 00:43:34 Herkese Merhabalar, PS2, Cliff Past Bölümü, Yaa, Hani Kırmızılı Kızı, Kurtardıktan Sonra, İlk Kızı Kurtarmaya Giderken Demoda Mumya Üstten Kaçıyor Sonra Bende Kırmızılı Kızı Kurtardıktan Sonra Direkt Olarak merdivenlerden Çıkarak Karşımdaki Taşı Çektim. Kapı Açıldı İçeriye Girerek Çok Tuzaklı Yerleri Geçip Işıklı Taşa Gidip Ve Canımı Yükselttim. Sonra Geri Döndüm Ve yukarılara Çıktım, Mumya Olduğum Yerden, O Hemen Açılıp Kapanan Kapının Oraya Gittim. Orada Bişey Yapamadım, Ve Kırmızılı Kızı Kurtardiğim Yere Geri Döndüm. Demoda Kırmızılı Kız Siyahlı Kıza Vurup Yere İndirdi. Sonra O ilk Siyahlı Kızla Dövüşmeye Giderken Demoda Üstten Birinin Kaçtığı Yerden Bende Girdim. Tuzakları Geçtim Ve Saveleme Yerine Geldim. Çeşmenin Hemen Solunda Ufak Bir Giriş Var, Girmiş Olduğum Bu Yerde Ölmeyen Maskeli Adamlar, Kızlar, Patlayan Yaratıklar, Dönen Su Çarkları, Ve Hemen YıKılan Direkler, Var. İŞTE BURADA KALDIM.;( Şimdi Size Demek İstediğim, Bu Bölümde Neler Yapmam Gerekiyor, Yani Nasıl Geçebilirim.? Bu Bölümü Geçsemde İlerki Bölümlerde Neler Yapmam Gerekiyor.? Birde, Scorpion Kılınç Nerede.? Onu Nasıl Bulabilirim.? empress, Ve, Dahaka, Kim.? Ve Oyun Tam Olarak Nerede Bitiyor.? ZAHMET OLMAZSA, TAM OLARAK DETAYLI, VE öZ BİR ŞEKİLDE SÖYLERSENİZ, ÇOK SEVİNİRİM. HEPİNİZE,ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER, iYİ OYUNLAR... |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
falamir |
İletim - 24/01/2005 : 22:49:42 tugay, kopya oyunlarla ilgili olarak buradan yardım alamazsınız, bu tip konular yasaktır... |
tugay |
İletim - 24/01/2005 : 21:51:20 ya angels.sen bu oyunu ps2 demi oynuyon.eğer ps2 de oynuyosan cd kopyamı.va son bi soru cd kopyayken (ve bozukken) nasıl mumya olabildin. DELİRCEM BEN OLAMIYOM.(SIRF CD YÜZÜNDEN) |
trakyali07 |
İletim - 17/01/2005 : 00:06:25 Hızla yıkılan yerlerden freeze yaparak geçiyorum sorun son duvardan yürüken karşıma çıkan kadın dövüşçü....yıkılan yerleri geçiyorum ama duvardan yürürken son bolümde karşısan gelen kadın dövüşçüyü öldüremiyorum ...devamlı düşürüyor beni.. burayı nasıl geçerim..10 kez tekrarladım burayı..yardım lütfen |
Geppettous |
İletim - 13/01/2005 : 10:47:03 Dediğin yere kadar nasıl geldin anlattığın sıra tamamen değişik ve mumya olmadan önce zaten scorpion alıyorsun tam nerdesin ve hangi halindesin?Sıralama bayağı karışık geldi:) Dediğin yere gelince mumyasın artık zaman kumu bulmana gerek yok burda zamanı dondurarak ilerle sırtını verdiğin direklere dikkat et açıya zamanla alışırsın.Ölmeyen dediğin yerde zamanı dondurarak yaratıkları yok et biterse kenara elle tutun ve bekle tank dolsun;)Duvarın dibindeki küpleri kırman gerekli yaratıklara atıldığı için kıramıyorsun.Duvarın önü temizlenince yukarı ve ordan duvara geri zıplama yukarıdasın yan yürüme yine yukarı zıplama çıkış yine direkler vs.sona bir kala tutunduğunda bekle tankı doldur zamanı dondur ve git yaratığı duvarda hakla ve zamanı dondurmaya devam ederek duvarı kır save:)Belkide şimdiye geçtin.Kolay gelsin. Bildiğim kadarı ile prens ilk oyunda zamanı fazla kurcaladığı için Dahaka zaman bekçisi devreye giriyor ve prensin kaderi çiziliyor yani ölecek ama oyunda ikinci bir şans olduğunu öğreniyor ileride demolarda göreceksin.Ama yinede son demoda şehir alevler içinde ve alın yazını değiştiremessin gibi bir konuşma geçiyor yani oyun bitmedi:) Oyna son demoda göreceksin.Kırmızılı ve diğer kadında eski zamanda tankın korumaları gibi birşey sanırım ve oyun güzel oyna nasıl olsa aklında bir kurgu kuruyorsun prens sensin koş zıpla ve böl:)) |
|
|
|