|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
By prince |
İletim - 31/12/2004 : 20:27:55 Ben şu booby trapped courtyardayım.Galiba %14 oluyor.Bu bölümün sonundaki canavarlarla savaşamıyorum.Tam suyu içicem arkadan gelip vuruyorlar.Bir türlü geçemedim nasıl geçeceğim kolay bir yolu yok mu?Cevap verenlere şimdidem teşekkürler. |
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Geppettous |
İletim - 01/01/2005 : 14:52:14 Oyunun eksisi yapacağın komboları zamanla öğreniyorsun.İlk başlarda üzerine koşup zıplama tuşuna basarsan üstnden arkasına geçiyor ve hamen kılıç darbeleri yere düşünce dagger tuşu tepeliyorsun sanırım bu senin dediğin yerde işler,bu ileride mızraklılara işlemiyor.Kalabalıkta duvara koş ve zıplama tuşu duvardabn destekle saldırıyor,zıplama ve vuruş,hatırlayamadığım bir dolu hareket.En önemlisi sağ ve sol hareket tuşları eğer vuruş sırasında bunları iyi kullanırsan rakibin yanlardan vurabilirsin.Suyu tam içme şartın yok göz kararı ve yeterince.Bazen öldüğünde zamanı geri al ve yaptığın hareketi bildiğin için tersini yap yaratığı şaşırt:)sonuçta yapay zeka.Kolay gelsin. |
|
|
|