|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Geppettous |
İletim - 20/12/2004 : 21:07:57 Zeus,ana sayfada xbox için gayet açıklayıcı ve güzel yazmış,CD içinde aynı yanlız klavyeyi parçalamamak kaydı ile:) Eğer Sand of Time oynamadan bu oyunu oynarsanız aksiyon ve konu açısından biraz zorlanabilirsiniz,ama yinede oynayabilirsiniz:)Sand!dan sonra adamlar iyi çalışmış oyun gerçekten güzel ve bazı yerlerde save yokluğundan çıldırtıcı tekrarlar yapıyorsunuz ama sonuçta geçiyorsunuz.İlerledikçe önce aynı yerleri ondefa geçilmez diye kızıyorsunuz ama iyi bağlamışlar ileride bir yere gelince dur ben burayı hatırlıyorum diyorsunuz,arka kapı;)Extra kombolar,rewind tuşlarının kombine hareketleri vs. sarıyor meraklılarına tavsiye ederim. Bu oyunların okul zamanı çıkması,hiç iyi olmadı gençlerle oyun fikir alışverişleri yapacağız,ama Half Life gibi bu topicde sessizce yerini alacak |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
scorpionfa |
İletim - 20/02/2005 : 17:37:20 Merak etmeyin dostlar %100 tam çözümü yazıyorum. Bitmesine az kaldı. |
akrep_kral |
İletim - 18/02/2005 : 11:34:32 bende sözde oyunu bitirdim ama bunların çoğunu görmedim |
trakyali07 |
İletim - 17/01/2005 : 00:19:10 saat odasıyla ilgili iletimi dikkate almayın...çünkü oyuna yeniden başladım..bu kez oraları çoktan geçtim... |
trakyali07 |
İletim - 14/01/2005 : 14:02:06 Saat odasında bir can aldım...girişin solunda tuzaklardan geçince....devi öldürdükten sonra çarkların ordan yukarıya çıktım...kolu çetim...köpeklerle dövüştükten sonra kolu çevirince demo giriyor..açılan kapıdan girdim..bayraklardan aşağı ve zaman değiştirme yerine geldim..sorun şu...zamanı değiştirip geriye dönüyorum. engelleri aşıyorum..tekrar aynı yere geliyorum...eski yerlerde dolaşıyorum...nerde hata yapıyorum...yardım lütfen |
tugay |
İletim - 02/01/2005 : 16:31:13 ya ben şu krmızılı kadınla yaptığım (3. dövüş)Kailena ile yaptığım dövüşten sonra napcam.leavin ısland die bi bölüm.yardım pls |
|
|
|