|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
piramit |
İletim - 20/12/2004 : 19:45:30 arkadaşlar ben prince of persia sand of time oynuyorum oyunda bir özel yetenek var (bizim adam delirecekmiş gibi bagırıyor ve oyun daha sonra fotograf gibi oluyor ve bizim adam hepsini dagıtıyor) o yetenegi bir kez yaptırdım ve başka yaptıramadım bana yardımcı olursanız sevinirim oyunda baya ilerledim bu yetenegi ögrenmeden daha ne kadar gidebilirim belmiyorum |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
piramit |
İletim - 21/12/2004 : 17:47:02 saol ama ben hala o hareketi bulamadım adam bagırıyor daha sonra oyun fotograf karelerine dönüsüyor w.a.s.d tuslarına bas diye yazıyor basınca fotograf kareleri degisiyor bizim adam hepsini dagıtıyor olay bu yaptıramadım??? bi de canavarlarınan dögösürken dimdirek dager (kücük bıcagı)batırmayı da iki kez yaptırdım başka yaptıramadım |
Geppettous |
İletim - 20/12/2004 : 20:50:33 Freeze,donma zamanı dondurma olayı herşey yavaşlıyor ama sen hızlısın.Rewind tuşunun soldaki şeklin içi yeşil olan çemberi aktiflemelisin.Öldüğün zaman,zamanı geri aldığın tuş,yanlız aynı tuş aynı harekette olduğu için algılama değişebiliyor malesef.Donma en iyi ileride göreceksin iplerden atlıyarak açacağın bir kapı var orda yarayacak.Birde mega freez olayı var blok yaparken rewind bas yanlız tanklar full dolu olacak ve hepsi boşalıyor(bir kere tesadüf yapmıştım:).Son olarak bazı kombo hareketleri var,onları uygularsan slowmotion hareketiyle yaratıkların biryerlerini kestiğini görürsün buda olabilir. |
|
|
|