AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 prince of persia 1 bölüm yardım

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
JAZZ İletim - 11/03/2004 : 16:06:14
bu bölümd e sonlarda horlaklar çıkıyor ama öldürdükçe tekrar çıkıyorlar sürekli doğuyorlar burayı nasıl geçeceğim?
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
er_ac İletim - 11/03/2004 : 18:44:14
yani arkadaşım kısaca yaratıklar yere düşüp savunmasız kalınca e'ye vbasıp sende değişik olabilir yaratıkları eriticen:))
Geppettous İletim - 11/03/2004 : 17:55:22
Öncelikle sinirlerini bir yere bırak:)Öldürdükçe her bölümde bir yerde küçük sarı işık hüzmesi yaratıkları öldürdükçe çoğalacak ve sonunda oluşacak sarı ışık hüzmesi save noktan olacak.Kombolara dikkat et yaratığın üzerine yürü ve zıplama tuşu pat arkasındasın veya duvara yürü ve zıplama tuşu vs.Yaratıkları kılıç darbeleri ile yere düşürünce hemen daggeri sapla yaratık sanki dagger emiyor gibi olacak bu hareket sarı ışığı çoğaltıyor(ileride arka arkaya dagger vuruşu donduruyor ve kılıç parçalıyor)böyle devam et taki kendisi kılıcı kınınma koyuncaya kadar(o hareketi görünce insan bir oh çekiyor:)Dövüştüğün alanlarda can suyunu dikkatli kullan baktın bitiyor hemen koş ve iç ama az az ve hemen kombolar ölürsen rewind kullan az çok yaratıkların hareketini belliyor ve hareketini değiştirebiliyorsunuz.Kolay gelsin prens;)

0.02 Snitz Forums 2000