AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 beyler işte müthiş atmosfer

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
DaRe_DeViL İletim - 06/02/2004 : 21:40:32
ne zaman çikti bilmiyorum ama dehşet bi oyun olan prince of persia konu bu benim söyleyeceğim kadarıyla atmosfer çok güzel yakanmış biraz max payne ye benzemiş o kadar
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
DaRe_DeViL İletim - 19/02/2004 : 18:35:52
bu üreticiler de onun için sürekli yeni şeyler çıkararak ve reklamlarını yaparak köşeyi dönüyo
murcey İletim - 19/02/2004 : 00:49:52
Moralimizi daha fazla bozmayın :).
Rappier İletim - 15/02/2004 : 15:07:10
alıntı:
thakki1 tarafından yazılan:

alıntı:
murcey tarafından yazılan:

İşte çok isteyipte oynayamadığım oyunlardan biri. Senelerce oyunun çıkmasını bekle, ekran kartın yüzünden oyunu oynayama. Olacak iş mi? Bizim emektar ekran kartını değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor artık. (Geforce 2 mx 400, 32 mb) Bu ekonomik koşullarda biraz zor gibi ama bakacağız artık vaziyete.

ehe video sistemine para yatır sen , şaka bir yana silent hill 3 dahil biçok oyunu oynamak için yeni ekran kartı lazım, ama boykot ediyorum ben, tutar fx serisi alırız yarın nx serisi çıkartırlar, birde üstüne aha bu oyunu oynamak için mutlaka lazım derler, arada sinirim geçsin diye hala sof oynuyorum, bilmem anlatabildimmi

Uzun yıllardır oyun ile ilgileniyorum ve olan hep bu.

Yeni oyun için ekran kartı. Daha hızlı bir işlemci, işlemci değiştirmek için ana kart. Bu arada kasa mecburen değişecek çünkü anakart uymadı. Ram ise başlı başına bir dert. Ses ise çok çok önemli bir tane 4+1 alalım. Bu arada yenisi çıkmış 5+1. Ha bunun external olanı varmış performansı % bilmemkaç arttırıyormuş... Monitör ise 14', 15', 17', 17' flat derken gidiyor bakalım nereye kadar devam edecek göreceğiz.

Sanırım yukarıdaki hikaye çoğu kişiye tanıdık geliyordur. Bizler her çıkanı aldığımız sürece (tabiiki mecburen) bu çark böylece dönmeye devam edecek...

thakki1 İletim - 15/02/2004 : 00:39:21
alıntı:
murcey tarafından yazılan:

İşte çok isteyipte oynayamadığım oyunlardan biri. Senelerce oyunun çıkmasını bekle, ekran kartın yüzünden oyunu oynayama. Olacak iş mi? Bizim emektar ekran kartını değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor artık. (Geforce 2 mx 400, 32 mb) Bu ekonomik koşullarda biraz zor gibi ama bakacağız artık vaziyete.

ehe video sistemine para yatır sen , şaka bir yana silent hill 3 dahil biçok oyunu oynamak için yeni ekran kartı lazım, ama boykot ediyorum ben, tutar fx serisi alırız yarın nx serisi çıkartırlar, birde üstüne aha bu oyunu oynamak için mutlaka lazım derler, arada sinirim geçsin diye hala sof oynuyorum, bilmem anlatabildimmi
murcey İletim - 15/02/2004 : 00:25:58
İşte çok isteyipte oynayamadığım oyunlardan biri. Senelerce oyunun çıkmasını bekle, ekran kartın yüzünden oyunu oynayama. Olacak iş mi? Bizim emektar ekran kartını değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor artık. (Geforce 2 mx 400, 32 mb) Bu ekonomik koşullarda biraz zor gibi ama bakacağız artık vaziyete. Bu arada bazı arkadaşların hala haberi yok anlaşılan. Oyun Geforce mx chipsetli oyunlarda çalışmıyor. FX yada Ti serisi işinizi görür.

0.02 Snitz Forums 2000