|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| _GaNdAlF_ |
İletim - 02/10/2005 : 18:14:06 İlk bölümü geçemedim ne yapcam orda anlamadım yardımcı olun. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| DharkjuNs |
İletim - 30/10/2005 : 14:57:47 Oyuna geç başlamnıssın ama doğru oyun seçmişsin ne diyim ilşk başta trainer bolumunde bende bişey anlamadım sonra baktım dııt diye ses gelkiyoo resimlere bakınca baktım geçtim !.. İngilizcen olsa daha rahat geçersin çünkü adam orda ne yapcağını anlatıyor ben öyle geçtim,,. |
| Conan742 |
İletim - 19/10/2005 : 15:17:45 Onun yerine al sana çözüm sitesi: http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1659&frm=
**KOLAY GELSİN** |
| kabil |
İletim - 03/10/2005 : 09:57:25 abi orası çok basit. etrafında sanırım 4 tane resim var. o resimlerin önüne gel resimlerin her önüne gelişinde bir yazı çıkar. sanırım 3 tanesi bakınca ilk alıştırmayı geçicen ardından 2. alıştırmada geriye kalan resime baktıktan sonra bu alıştırmada biticek geri kalan alıştırmalar çok kolay w,s,a,d tuşlarına bas diyicek ilerleyen bölümler için kolay gelsin:) |
| _GaNdAlF_ |
İletim - 02/10/2005 : 19:06:53 Yine anlamadım.Ben ilk yerdeyim New Game diyorum ilk çıkan yer bizim eğitim alanımız.Adam bana bişeyler diyo hiç bişey yapamıyorum.Hiç bir yerede gidemiyorum kapılar kapalı teller var.Ne yapcam. |
| Geppettous |
İletim - 02/10/2005 : 19:02:36 Bu oyunda kilit yok,bulmaca yok yapacağın sadece sarı renkte yanıp sönen eşyaları toplamak veya kırmak.İlk almanların konuştuğu kulübenin arkasında radyo vericileri var onları kır ve sağ tarafta binanın içinde yoğun bir çatışma ortamına gir ve ilerle tabi ölmeden zaten gerekenleri ilerledikçe fark edeceksin.İlerledikçe bazı yerlerde tankı imha için bazuka kullanacaksın bazukaların nerde olduğunu bulmalısın,bazı yerde kuşatma bitinceye kadar sağ kalmalısın vs.Benim için en önemli unsur quick save özelliğiydi,eğer uygun yerde ve uygun zamanlarda save yaparak ilerlersen bölümleri rahat geçersin,otamatik save yok unutursan ta baştan gelebilirsin:)kolay gelsin. |
|
|
|