|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| akrep_kral |
İletim - 19/06/2004 : 08:54:09 beyler bir bölümde ruslarla beraber savaşıyoruz.bir yerde binanın üzerinde sniperlılar var onları vurup binanın içine girdim binayı ele geçirince tank geldi ama tankı nasıl patlatacağımı bilmiyorum bölümü geçen arkadaşlar yardımcı olabilirmi |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HellScream |
İletim - 06/12/2004 : 14:28:53 Arkadaşın roketatar dediği yerde sabit bi alet yani ööle alıp götüremiyosun.(belki yerdımı olur) |
| garsons |
İletim - 17/11/2004 : 17:41:09 binanın arka tarafında yarı balkon gibi bişi var orda sürekli yenileniyo sen alıyosun bi tankı patlatınca yerine yenisi geliyo kolay gelsin |
| WoLoWoLo |
İletim - 12/11/2004 : 18:58:28 Arkadaşlar , o roket atar tam olarak binanın hangi bölgesinde? belirteilirmisiniz,. Çok aradım ama bulamadım. |
| vanhelsing |
İletim - 04/11/2004 : 23:08:46 dostum en zor u tankları wurunca baslıyor binayı sarıyorlar ve senin bir adamın bile kalmıyor. tabi en zor seviyede oynadıysan benim gibi baya bir süre ugrasman gerekicek. |
| Rappier |
İletim - 19/06/2004 : 23:58:39 Orada binanın içerisinde bir adet roket atar var. Onun ile tankı yok etmen gerekiyor. Daha sonra karşı binanın oradan gelen almanları temizleyip o bölgedeki tankıda havaya uçurman gerekiyor. Ama ortamda dikkatli ol çünkü düşmanlar her yerden geliyorlar. )) |
|
|
|