|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| sniper-- |
İletim - 02/08/2006 : 19:26:59 arkadaşlar sistem gereksinimleri call of duty'le aynı olan bir savaş oyunu var mı?
yani 64 mb ekran kartında ve 256 mb RAM isteyen bir savaş oyunu
var mı? yalnız call of duty kadar güzel olursa sevinirim... ayrıca medal of honor allied assaultu öneririseniz onuda oynadım... |
| 2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| sniper-- |
İletim - 02/08/2006 : 21:43:20 çok üzgünüm ama call of duty'de multiplayer'ı açtığımda hata raporu veriyor |
| @krep |
İletim - 02/08/2006 : 20:26:05 alıntı: sniper-- tarafından yazılan:
arkadaşlar sistem gereksinimleri call of duty'le aynı olan bir savaş oyunu var mı?
yani 64 mb ekran kartında ve 256 mb RAM isteyen bir savaş oyunu
var mı? yalnız call of duty kadar güzel olursa sevinirim... ayrıca medal of honor allied assaultu öneririseniz onuda oynadım...
slm sana önereceğim oyun tabiki call of duty ama öyle değil call of duty online oynamak kadar süper bir şey yok ben o oyunu online oynarken kendimden geçiyom resmen insanı oyunun içine sokuyo... sana bunu tavsiye ediyom eger oynamak istersen bir tane cd key biliyom onu veririm o cd key sayesinde bütün maplarda oynaya biliyon... eger istersen msn den bana ulaş.. |
|
|
|