|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Geforce |
İletim - 25/01/2006 : 12:34:08 Bu oyunun tam çözümünü yazcak babayiğit yok mu? |
| 1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| -eL_Niño- |
İletim - 01/02/2006 : 12:24:46 oyunların tam çözümlerini yazacak vakitleri yokmuş ama ben geldiğim yere kadar anlatayım
ilk önce adamları takip et kısa bi çatışmadan sonra jeepe doğru kaç jeepe atla sonra yoldakki düşmanları tara ama çok seri ol ve zevk meselesi yapma dibine kadar giryolar!
karargaha gelince in can paketlerini al. kapıya gelen askeri izle girdiği hendeğe atla askerleri indir (dağlardaki makinalıları indirmeyi unutma) sonra ordan çık askeri izle ve makinalı olan hendeğe gir (ama önce dürbünlü al bence) makinalıyı kullanmadan dürbünlüyle indir(dim ben) daha sonra zırhlı bir aracın içinde askerler gelioç aracın üstündeki makinalı kullananı indir, sonra ardından geleni indir. Adamlar dibine kadar gelio burda bir silahın mermisi bitince jarjör değiştirme diğer silahı al
burdan çık ve daha sağdaki bir hendeğe gir en kazığı bura
(internette oynadığım için burda kaldı oyunu kayıt etttim ama başka biri üzerine pislemiş onun için yeniden başlıycam geçergeçmez yazacam) |
|
|
|