|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Kitten |
İletim - 05/10/2006 : 12:49:42 abilerim,ablalarım,bu soruyla bir dakikanızı almak isterim... niye İsmet İnönü bizi 2.DS'na geç soktu? Atatürk'ün öğütleri dışında bir nedeni varmıdır bunun? soksaydı diye söylemiyorum... "neden?" diye soruyorum... merakımı giderin lütfen... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kara huvari |
İletim - 05/10/2006 : 21:14:44 ewet çylede denebilir |
Palad1n |
İletim - 05/10/2006 : 18:36:00 yani masada biz de 3-5 bişey söyleyelim diye bir sembolik savaş ilanıydı |
Geforce |
İletim - 05/10/2006 : 17:18:13 Naziler silah bırakmamıştı amasavaşın sonu belli olmuştu yaklaşık 15-20 gün sonra naziler silah bıraktı... |
atakan26 |
İletim - 05/10/2006 : 15:39:10 alıntı: kabil tarafından yazılan:
ülkemiz 1. dünya savaşından büyük yaralar alıp çıktı.bir 2. sini kaldırmamız öncelikle çok zor.ayrıca Atatürk yaşaydı bile savaşa girmezdik.savaşa girme olayına gelince aslında tam olarak 2. dünya savaşına girmiş sayılmayız.Naziler silah bırakıp teslim olduktan sonra bizde stratejik bir hamle olması açısndan savaşa girdiğimizi ilan ettik.ama biz savaşa girdiğimizde herşey çoktan sona ermişti.
çok haklısın kabil katılıyorum çok yaramız vardı çok... |
kabil |
İletim - 05/10/2006 : 14:40:35 ülkemiz 1. dünya savaşından büyük yaralar alıp çıktı.bir 2. sini kaldırmamız öncelikle çok zor.ayrıca Atatürk yaşaydı bile savaşa girmezdik.savaşa girme olayına gelince aslında tam olarak 2. dünya savaşına girmiş sayılmayız.Naziler silah bırakıp teslim olduktan sonra bizde stratejik bir hamle olması açısndan savaşa girdiğimizi ilan ettik.ama biz savaşa girdiğimizde herşey çoktan sona ermişti. |
|
|
|