|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
major |
İletim - 07/06/2005 : 12:36:56 Arkadaşlar sizi 8. evrende olan ittifağımıza bekliyoruz.İtifağımızın amacı ilk başta gezegenlerden başlayıp sonrada tüm evreni ele geçirmek. Bizler sizleri aramıza katılıp bizim gibi birer Necromonger olmanızı istiyoruz. Ne rütbe nede başka bir ayrımcılığa yer var bizde. Herkes ittifağımıza girebilir. Gelin evreni sizinle birlikte yönetelim.
İttifağımızın adı: DARK ARMY İttifağımızın tagı:NECROS
Hepinizi bekleriz...
..........:::::NECROMONGER:::::.......... |
4 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HERO |
İletim - 08/06/2005 : 15:44:29 abi olur.neden olmasın ki. Not:bugün ittifağımızın 2.günü ve 7 kişi olduk.3 kişiden de söz aldık.6 siteye reklam verdim.artık çıkar heralde bi kaç tane üye. |
major |
İletim - 08/06/2005 : 13:17:33 Kendimize bir dost ittifakta bulduk. --RCKN-- onlarda karanlık taraftan... HERO normalde bunu düşünmezdim ama Os tansın diye bir kere soracağım ittifaklarımızı dost ilan edelimmi savaşta ve barışta (Sanki evlenioz ) Ama şunu bil yani biz kafa olsun diye DARK ARMY yapmadık ciddi ciddi kötüyüz.Sizinde hedefiniz aynı bizimde gel dost ilan edelim evreni birlikte yönetelim  |
HERO |
İletim - 08/06/2005 : 13:12:30 Konu kirliliği olmasın diye yeni konu açmayı düşünmedim.umarım bi mahzuru yoktur.8.evrende benim bi ittifağım var.şimdi her önüne gelen ittifak kuruo diyceksiniz.olsun.şimdilik KiNg_10 la beraber iki kişiyiz.kapımız herkese açıktır.hedefimiz kısa vadede galaksiyi uzun vade de tüm evreni ele geçirmek.tabi çok zor gibi görünüo.ama azmin elinden hiçbişey kurtulmaz. ittifak tagi:HEROES ittifak ismi:the Last Heroes |
major |
İletim - 08/06/2005 : 09:35:17 Daha 2. gününde ittifağın 5 kişi olduk. Herkesi bekliyoruz... |
|
|
|