AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Karakter ve İsimleri

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 25/05/2005 : 13:15:43
Multi oyunlara yeni yeni adapte olmuş birisi olarak bana gülünç gelen bir konuyu dile getirmek istiyorum. Oyunlara girip oynuyorum ve genel olarak oynadığım oyunlar frp tabanlı oyunlar. Bu oyunların benim için farklı bir havası var ve çevremdeki diğer karakterlerin isimlerini görünce rahatsızlık duyuyorum. Birkaç örnek vermek gerekirse Fenerbahçeli974, emre48, antidote vs vs...
Bana göre oynadığınız oyunda karakterinizin ismi onun bir aynasıdır ve bu şekilde isim olmaz. Hele hele frp tarzı diyebileceğimiz oyunlarda bu tip isimler hiç olmaz. Yabancılara baktığımda onlarda isimlerin daha orjinal ve daha uygun olduğunu gördüm. En azından ben öyle gördüm. Sanırım bizim oyuncuların multi olayında biraz daha pişmesinin gerektiğini gösteren başka bir boyutta bu...
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
CrAzY_IVAN İletim - 25/05/2005 : 13:50:26
Hatırlarım... Her yaratacağım karakter için, en az bir 20 dakika, isim düşünürdüm . Dediğin gibi, isim benim için de çok önemli.

0.02 Snitz Forums 2000